Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putuje i tulumari

Sjećate se ove seksi BB kandidatkinje? Ona živi punim plućima

brankica čonda
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/6
15.08.2014.
u 10:30

Otkako je atraktivna Makaranka otišla u bolji život te se preselila u Dubai, ne prestaje častiti obožavatelje svojim seksi i zabavnim životom...

Brankica Čonda propisno uživa u životu. Otkako je atraktivna Makaranka otišla u bolji život te se preselila u Dubai, ne prestaje častiti obožavatelje svojim seksi i zabavnim životom. Zgodna Brankica trenutno provodi zabavno ljeto pa je svoje utegnuto tijelo više puta pokazala na plaži i bazenima na Ibizi.

Ovih dana stigla je i u domovinu, kako bi vidjela svoju obitelj te se odmorila. Inače, Čondu je proslavio Big Brother, a u Dubaiju se bavi manekenstvom, treniranjem joge te PR-om.

>>Kod Brankice je sve moguće

Ključne riječi

Komentara 17

T1
t111
11:01 15.08.2014.

a zasto ste izostavili njeno glavno zanimanje, prostituciju?

Avatar Bongozg
Bongozg
13:47 15.08.2014.

eto, imam cast zivjeti u Emiratima i gledati takve manekenke svaki dan u klubovima kako cekaju musterije.

DU
Deleted user
11:13 15.08.2014.

Moš misliti manekenstva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije