Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drastična promjena

Sjećate li se Jakea iz serije 'Dva i pol muškarca'? Nećete vjerovati kako danas izgleda!

Angus T. Jones
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
21.05.2015.
u 20:40

Angus T. Jones, koji se proslavio ulogom Jakea Harpera u seriji 'Dva i pol muškarca', danas izgleda gotovo neprepoznatljivo

U prvoj sezoni popularne serije "Dva i pol muškarca" lik simpatičnog Jakea Harpera utjelovio je tada desetogodišnji Angus T. JonesOd njegova pojavljivanja na malim ekranima prošlo je 12 godina, a on se u tom periodu drastično promijenio.

Njegovo odrastanje pratili smo iz sezone u sezonu sve do 2012. godine kada se Jones odlučio razići s ekipom popularne serije zbog neslaganja s producentima. Dvije godine izbivao je iz javnosti, a onda je sve iznenadio svojom pojavom.

Njegovo dječačko lice prekrile su gusta brada i nešto duža kosa koje su ga učinile gotovo neprepoznatljivim. Zbog ove promjene mladi glumac izgleda dosta starije od svojih vršnjaka pa je gotovo nevjerojatno povjerovati da mu je tek 21 godina. 

Inače, serija "Dva i pol muškarca" koja se prikazivala od 2003. do 2012. godine jedna je od CBS-ovih najvećih uspješnica. Tijekom nekoliko posljednjih sezona, svaki nastavak gledalo oko 10 milijuna ljudi. U svojoj finalnoj sezoni Jones je po epizodi zarađivao vrtoglavih 350.000 američkih dolara i time postao najplaćenija tinejdžerska TV zvijezda.

>>Nakon 12 sezona gasi se humoristična serija "Dva i pol muškarca"

>>Mladi glumac iz 'Dva i pol muškarca' puca po šavovima

Komentara 14

DA
Djeca_Arbata
21:46 21.05.2015.

Mali je najjači bio kad je sa Charliem kartao poker protiv njegove ekipe...dok je C. Sheen bio u ekipi serija je valjala...poslije potop...dobro da je pobjegao...

K0
KONJINA4.0
22:37 21.05.2015.

prestala pratiti nakon odlaska Sheena, Kutcher je naporniji od napornosti, i dosadniji od dosade

BL
bl00ndy
21:16 21.05.2015.

hahahaha Jack!? Moram bit iskren, pratio sam seriju, ali stvarno se ne sjećam nikakvog Jacka!!!!! Kakvi novinari, niste dostojni ničlanak pravilno prepisat, još na ovom twitteru što je dole stavio piše Jake...pametnom dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije