Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILA ŠTO JE RADILA

Sjećate li se Paole Valić? Nakon 10 godina dala je intervju za medije

paola valić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/3
17.01.2017.
u 22:30

Paola se 2010. godine vjenčala te je majka 5-godišnjeg sinčića Benjamina.

Čak deset godina Paola Valić nije davala intervjue, no odlučila je progovoriti za Story.hr te je progovorila o majčinstvu i braku.

Bivša pjevačica koju svi pamte po sudjelovanju u showu Story Super Nova prije mnogo godina povukla se iz javnog života. Od 3. siječnja počela je raditi na radiju Laganini, a u intervjuu je otkrila i da je oformila bend s Tomislavom, Bornom i Dominikom koje je upoznala u Zboru mladih Gloria gdje je dirigent.

Paola se 2010. godine vjenčala te je majka 5-godišnjeg sinčića Benjamina. Paola je aktivna i na blogu Paoline priče gdje je prije nekoliko godina opisala sve "vrsti patnje, boli i problema" s kojima se susrela u životu.

Borba s ovisnošću

Tako je napisala i kako se nekoliko godina borila s ovisnošću te da je pomoć odlučila potražiti u komuni Susret na Čiovu. 

- Krenula sam od nule. Osvijestila sam se. Sama sebi sam pružila šansu da budem bolje. Postala sam si prijatelj.  Prvo je trebalo dobro prokopati po prošlosti, te zatim sve stvari, ljude i situacije smjestiti tamo gdje im je mjesto - dio je priče objavljene na blogu. 

- Prihvatila sam svoj život, svoje boli, svoja razočaranja, svoje patnje. Prihvatila sam ih i dignula glavu. Krenula koračati prema pobjedi, kada sam zastala i shvatila da sam ja već pobijedila. Pobijedila sam najgoru opaku pošast 21. stoljeća i zato nema toga što će me zaustaviti da i drugima sa sličnim problemom pomognem da učine isto. U životu se sve može, ako imaš podršku i ljude kojima je stalo. Samo moraš željeti, moraš imati snage da se prelomiš i doneseš odluku - napisala je Paola.

>> Paola u Tironijevu krilu

Ključne riječi

Komentara 8

SA
sasavt
23:11 17.01.2017.

koja je sad to opet neki celebrity na hrvatski način ?

Avatar nijeminišta
nijeminišta
23:44 17.01.2017.

"Bivša pjevačica koju svi pamte po sudjelovanju u showu Story Super Nova" - SVI ju pamte??? kladim se da 90% ljudi nema pojma tko je ona...

AM
Axis Mundi
00:25 18.01.2017.

"Paola se 2010. godine vjenčala te je majka 5-godišnjeg sinčića Benjamina. Paola je aktivna i na blogu Paoline priče..." previše ste vježbali stilske figure ponavljanja ili naprosto ne znate napisati ozbiljniji tekst? inače, Paolu znamo isključivo zbog poznate majke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije