Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zanima ga showbiz

Sin pokojnog Michaela Jacksona je odlikaš te planira studirati

'Paris Jackson, Prince Jackson, La Toya Jackson and Blanket Jackson  attending the Mr.Pink Ginseng Drink Launch Party in Berverley Hills, California.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Press Association/Pixsell
24.11.2014.
u 19:30

ladić će maturirati sljedeće godine, a izvor je izjavio za RadarOnline kako potom planira upisati fakultet i ozbiljno se posvetiti obrazovanju...

Iako je sin pokojnog Michaela Jacksona, Prince sebi ne želi život u showbiznisu.

Mladić će maturirati sljedeće godine, a izvor je izjavio za RadarOnline kako potom planira upisati fakultet i ozbiljno se posvetiti obrazovanju. Navodno želi studirati film ili ekonomiju. Neće mu biti problem posvetiti se čemu god želi jer je odlikaš.

Iako se planira baviti svojim obrazovanjem, Princeov prijatelj tvrdi da ga okružuju 'morski psi' koji žele da nakon što navrši 18 godina krene osvajati Hollywood. Iako ne pleše i ne pjeva, iskazao je, naime, interes za filmsku umjetnost. Dio obitelji Jackson pokušava progurati ideju reality showa. No, čini se da je Prince zasad najskloniji ideji nastavka obrazovanja.

>>Sa samo 16 godina Prince Jackson dobio posao, vodit će tv show

>>SMS dokazuje da je Janet branila djeci M. Jacksona posjet baki

Komentara 1

LI
liliZG
15:03 25.11.2014.

pametan dečko....svaku sreću mu želim a "morskim psima" koji kruže oko njega-polomili zubiće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije