Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijeti mu 3 godine zatvora

Sin Jackieja Chana uhićen zbog droge: Postao sam najgori mogući primjer

Jaycee Chan
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
19.08.2014.
u 08:12

Sin hollywoodske zvijezde uhićen je pod optužbom za posjedovanje droge u velikoj akciji državnih vlasti uperenoj protiv zlouporabe narkotika

Jaycee Chan, 32-godišnji sin hollywoodske zvijezde Jackieja Chan, uhićen je u Pekingu pod optužbom za posjedovanje droge u velikoj akciji državnih vlasti uperenoj protiv zlouporabe narkotika.

Policija je uhitila Chana te tajvanskog glumca Koa, u raciji u Doncheng okrugu, gradskom poslovnom i kulturnom centru. Obojica su bila pozitivna na marihuanu, piše CNN.

U pretrazi Chanova stana pronađeno je 100 grama marihuane, a optužen je na poticanje drugih na konzumaciju droga, za što mu prijeti i tri godine zatvora.

Državna televizija objavila je snimku na kojoj Chan, čije je lice zamagljeno, policiji pokazuje gdje je skrio drogu, dok se drhtavim glasom ispričava.

- Jako mi je žao zbog onog što se dogodilo. Ispričavam se onima koji me podržavaju. Postao sam najgori mogući primjer, koji je imao užasan utjecaj. Ovo je velika pogreška - rekao je Chan. Njegov otac, 60-godišnji Jackie Chan 2009. godine bio je ambasador anti-droga kampanje u Kini.

Foto: RE/Press Association/PIXSELL

RE/Press Association/PIXSELL

Dvojica uhićenih glumaca meta su najnovije kampanje protiv zlouporabe droge, u kojoj je uhićeno 7000 osoba, što je porast od 72% u uhićenjima u odnosu na prošlu godinu.

Poznate osobe nalaze se u žiži zanimanja ove akcije, s velikim brojem poznatih glumaca koji su uhićeni posljednjih mjeseci, uključujući glumca Zhang Moa te pjevačicu Li Daimo, koja je osuđena na devet mjeseci zatvora jer je bila domaćica crystal meth partyja.

>>Dosta mu je pucnjave, Jackie Chan želi biti azijski Robert De Niro

>>Jackie Chan odbio je ulogu ljut što nije glavni, a Bruceu Willisu bila je premala plaća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije