Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa u braku

Simpatična voditeljica: Još ne vjerujem!

antonija blaće
Foto: Instagram
1/18
30.06.2015.
u 18:07

Voditeljica Antonija Blaće trenutno uživa na mini medenom mjesecu sa suprugom Hrvojem Brlečićem, a svojim obožavateljima na Instagramu povjerila se da još uvijek ne vjeruje da je u braku

Četiri dana prošlo je otkako je  Antonija Blaće uplovila u bračnu luku s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem, a simpatičnoj voditeljici još se nisu slegli dojmovi s vjenčanja.

- Još ne vjerujem - napisala je voditeljica uz fotografiju svog vjenčanog prstena koju je objavila na svom Instagramu. Svojim vjernim obožavateljima Antonija je otkrila i da se trenutno nalazi na mini medenom mjesecu sa suprugom ne želeći otkriti lokaciju na kojoj uživa u prvim danima bračne sreće.

Par se vjenčao prošlog petka u crkvi sv. Marka, a među mnogobrojnim gostima na vjenčanju su bila i brojna poznata lica među kojima su  Janica Kostelić, Marijana Batinić sa suprugom Matejom Pašalićem, Petra i Luka Nižetić, Joško Lokas i Alen Macinić.

>>Antonija Blaće svoju sreću podijelila s fanovima na Facebooku

>>Udala se Antonija Blaće, pogledajte tko je sve došao na vjenčanje

Komentara 8

10
100putapitas
18:47 30.06.2015.

Ni ja nevjerujem a 3 djece imam!

Avatar h.hulkic
h.hulkic
18:34 30.06.2015.

Lokacija na kojoj uživa je Jarun.

Avatar h.hulkic
h.hulkic
18:33 30.06.2015.

Ajoj ,a šest godina su skupa!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije