Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripreme u punom jeku

Simona odradila probu vjenčanice i potvrdila nagađanja: Da, istina je! Udajem se!

simona ištvanović
Foto: Facebook
1/7
28.04.2016.
u 22:51

"Da, da i da. Istina je što kažu.Udajem se, prvi put – u crkvi. I mogu reći zaista: DIVAN SI ISUSE", objavila je vizažistica na svom Facebooku i svima dala do znanja koliko je radosna zbog skorog vjenčanja

Simona Ištvanović uskoro će izreći sudbonosno ''da'' svom zaručniku Stanislavu Mijokoviću. O njenoj udaji šuška se već neko vrijeme, a sretnu vijest Simona je danas konačno odlučila i potvrditi na Facebooku. 

"Da, da i da. Istina je što kažu. Udajem se, prvi put – u crkvi. I mogu reći zaista: DIVAN SI ISUSE, jer sve što imam danas, nije moja zasluga – nego Tvoja Ljubljeni Isuse milost. I dok god dišem hvalit, slavit ću Te i čvrsto držati za ruku", napisala je vizažistica pokraj fotografije s generalne probe vjenčanice.

U odabiru haljine za dan iz snova Simoni je najviše pomogla devetogodišnja kći Gabrijela koju je dobila u braku s Antom Gotovcem. Osim izborom haljine, vesela djevojčica zadovoljna je i majčinim novim odabranikom, s kojim se odlično slaže.

>>'Big Brother propagira masonstvo i sotonizam, molim se da vam se Isus smiluje!'

>>'Drogom i prostitucijom dotakla sam dno, a sada u Anti imam najboljeg prijatelja i brata u Kristu'

Komentara 13

CH
Changi
08:53 29.04.2016.

Katastrofa od teme, članka, spina koji stvarate oko polusvijeta...Čitam vecernji.hr vise od 10 godina, ali sad vas pozdravljam zauvijek.

ZO
Zorica13
06:03 29.04.2016.

zaista vrlo važna vijest, što bi mi da nismo saznali da se Simona udaje. jadan Isus, tko se sve poziva na njega, a jadan i novinar koji nema normalniji članak....

BJ
Bjelovar112
23:36 28.04.2016.

bas me zanima hoce li se drzati szarih obicaja da nakon prve bracne noci stavi plahtu u prozor da se vidi jeli cista mlada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije