Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga osoba

Bivša starleta prekinula medijsku šutnju: Potpuno sam se posvetila kćeri i Bogu

'14.01.2010., Zagreb - Nives Celzijus Drpic promovira dopunjeno izdanje knjige Gola istina u Tisak media centru u Importanne centru. Simona Gotovac.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
16.04.2015.
u 10:35

Tri godine nakon što se povukla iz medija, Simona je za RTL otkrila kako sada živi, čime se bavi te čemu uči kćer Gabrijelu

Razuzdan život na visokoj nozi već je tri godine iza Simone Ištvanović. Nakon razvoda od Ante Gotovca bivša manekenka i pjevačica utjehu je pronašla u Bogu kojem je zahvalna što ju je izvukao iz života kojim je živjela i vratio ju na pravi put.

Trenutno uživa u karijeri vizažistice kojoj se posvetila nakon što se povukla iz svijeta showbizza.

Osim posla, Simona je potpuno promijenila i način odijevanja. – Sve ono što sam prije nosila, to sam maknula. Želim, Bože, da me Ti odjeneš kako je Tvoja volja. Ne želim više nositi ono što sam prije nosila. Ne želim to uopće imati u svom stanu ni gledati. Tako sam jedan dio podijelila, jedan bacila. Neki članovi moje obitelji gledali su me kao da sam poludjela, govorili što je meni, da nisam normalna, da što ja glumim – priznala je Simona za RTL.

Kad ne radi, maksimalno je posvećena kćeri Gabrijeli koju je dobila u braku s posrnulim poduzetnikom Antom Gotovcem.

Pravim vrijednostima Gabrijelu je već naučila. – Čim vidi da je neka žena oskudnije odjevena ili da nema gornji dio kupaćega, odmah saginje glavicu – kaže Simona.

S bivšim suprugom komunicira samo kada posjećuje njihovu kćer. O novom muškarcu trenutno ne razmišlja. Kaže kako je to sve predala u ruke Bogu. Ako ga upozna, sasvim je sigurna, prije braka s njim neće stupati u intimne odnose. 

– Ja živim čistoću. Krepost – to je isto plod Duha Svetoga. Kako ići svaki dan na sakramente i pričest ako nisi u čistoći – zapitala se Simona pa gledateljima uputila posebnu poruku. – Budite Isusovi, kada je Bog na prvom mjestu, onda je sve na pravom mjestu – zaključuje Simona.

>>Simona Ištvanović: Sad sam osobno zvala policiju i znaju gdje živim!

>>Simona Gotovac: Većinu toga što imam dobila sam od sponzora

Komentara 12

Avatar eli974
eli974
11:47 16.04.2015.

drago mi je zbog nje uvijek je u duši bila dobra osoba!

MA
matekmatatek
11:30 16.04.2015.

Ponekad je potrebno pasti na dno da bi čovjek progledao. Drago mi je za Simonu, dobar je primjer svima nama.

DR
drugolice
15:50 16.04.2015.

Svaka cast! Ona mi je postala uzor otkad se promijenila. Kad bi se barem i drugi ugledali na nju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije