Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sad vjerujem u magiju'

Čak se i Simon Cowell oduševio: Pogledajte nastup mladog mađioničara!

britain's got talent
Foto: Screenshot
1/2
20.04.2015.
u 14:41

Mladić je svoju audiciju započeo jednostavnim trikom s novčanicama. Nakon toga je izvadio špil karata i stavio ih na stol, pred cijeli žiri

Talent show "Britain's Got Talent" u svojim je audicijama ugostio i Jamieja Ravena, 31-godišnjeg mađioničara. Oduševio je mladić sve, pa čak i teškog Simona Cowella.

Mladić je svoju audiciju započeo jednostavnim trikom s novčanicama. Nakon toga izvadio je špil karata i stavio ih na stol, pred cijeli žiri.

Svakog od prva tri suca tražio je da kažu po jednu karakteristiku karte. Na kraju se sve svelo na Simona Cowella. Publika je na kraju završila na nogama, a oduševljenje nije krio ni sam Cowell. Pogledajte zašto!

>>Na talent-show došle odjevene kao čistačice, a onda šokirale žiri i publiku

>>Simon Cowell postao otac po prvi put!

Komentara 1

II
iifever2
23:43 20.04.2015.

stare vijesti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije