Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
audicija za pamćenje

Simon Cowell prvi put se rasplakao u X Factoru

josh daniel
Foto: Screenshot
1/3
01.09.2015.
u 11:36

Josh Daniel 21-godišnji je natjecatelj britanskog "X-Factora", a uspio je učiniti nemoguće – rasplakati bahatog Simona Cowella

Josh Daniel 21-godišnji je natjecatelj britanskog "X-Factora", a uspio je učiniti nemoguće – rasplakati bahatog Simona Cowella. Društvene mreže u Velikoj Britaniji nakon toga su eksplodirale.

Naime, Josh je posvetio pjesmu prijatelju Thomasu Woolleyju, koji je preminuo prije dvije godine. Pjesmu benda Labyrinth prilagodio je tekstu koji opisuje koliko mu prijatelj nedostaje. Cowella je to dirnulo zbog smrti majke za koju je bio jako vezan.

Dirnulo je to i Cheryl Cole, koja nije znala što da napravi i kako da utješi Cowella. On se nakon audicije osamio.

>>Amel Ćurić oduševio 10.000 ljudi u Kaknju!

>>Rita Ora na Twitteru najavila da stiže u X Factor pa na sebe navukla bijes obožavatelja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije