Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORIGINALNO IME

Sherlock Holmes dobio sina, nazvao ga po šekspirijanskom junaku!

Benedict Cumberbatch
Foto: EPA
1/3
27.03.2017.
u 16:24

Navodno će se zvati Hal Auden Cumberbatch, što je naziv koji je Shakespeare u svojem djelu nadjenuo mladome kralju Henriku V. prije okrunjenja.

Britanski glumac Benedict Cumberbatch, najpoznatiji po ulozi Sherlocka Holmesa, i njegova supruga Sophie Hunter još početkom ožujka postali su drugi put roditelji još jednog dječačića, koji bi, pišu britanski mediji, mogao dobiti ime po jednom od šekspirijanskih junaka.

Par već ima dvogodišnjeg sina Christophera Carltona, a mediji prenose da je njihov drugi sin rođen u londonskoj bolnici Portland te da će prinovi nadjenuti puno originalnije ime.

Navodno će se zvati Hal Auden Cumberbatch, što je naziv koji je Shakespeare u svojem djelu nadjenuo mladome kralju Henriku V. prije okrunjenja.

Princ Hal je bio i lik što ga je glumio dobar Cumberbatchov prijatelj Tom Hiddleston u tv-serijalu "The Hollow Crown" (2012.) u kojemu je Cumberbatch glumio kralja Richarda III., a Hiddleston princa Hala.

>>Benedict Cumberbatch postat će otac

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
12:24 28.03.2017.

slušajući kakva sve imena i s kojim razlozima nadijevaju djeci , bilo bi im bolje da dobiju broj pa sa 18 odaberu ime sami......Ovaj mi je djelovao gotovo normalno ali..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije