Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na društvenim mrežama

Sevka opet mami: Bit ću opet kao nova, prva želja muških snova...

Severina
Foto: Jelena Balić
04.07.2015.
u 14:58

Napisala je to Severina na Instagramu uz objavu fotografije iz spota za pjesmu Calimero u pjevačica pozira u izazovnom izdanju u mrežastim čarapama, kratkim jeans hlačicama i Versaceovoj kožnoj jakni na motoru.

"..Bit ću opet kao nova, prva želja muških snova, duge noge, vitko tijelo, oko sebe vatru pali..."

Napisala je to Severina na Instagramu i Facebooku uz objavu fotografije iz spota za pjesmu Calimero. 

Atraktivna 43- godišnja pjevačica pozira u izazovnom izdanju u mrežastim čarapama, kratkim jeans hlačicama i Versaceovoj kožnoj jakni na motoru.

I upravo je ta kožna jakna ono što zapinje za oko jer je takvu nosila i Jelena Rozga u spotu za pjesmu 'Tsunami' još u prosincu prošle godine. 

Je li "estradno rivalstvo" između ove dvije splitske "kraljice" završeno ili je riječ o pukom slučaju kopiranja? Vrijeme će pokazati.

 

 

Ključne riječi

Komentara 29

ĆI
ćiždra
16:40 04.07.2015.

prošlo ti je vrijeme, postaješ baba koliko god ti to htjela sakriti

AM
Axis Mundi
17:54 04.07.2015.

slabe su to "bocke", previše je smršavila iz patološke potrebe da se svidi, da održi vitkost pod svaku (podcrtano) cijenu, misleći da je samo premršava žena-lijepa žena. a nije tako davno bilo kad je bila pravi komad u trapericama, sve kak' treba biti, dok ovo sad što izvodi je očaj(no). ako su noge ovako tanke na fotki, kako je tek u živo? iz nje vrište kompleksi i očajna želja da ostane "zauvijek mlada".

DU
Deleted user
17:53 04.07.2015.

Daj stara odj..bi.Tko se za tebe više zanima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije