Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
haljina od 15 800 kuna

Severina zasjenila glumce u Sarajevu

severina
Foto: Facebook
1/5
20.08.2014.
u 15:15

Zrinka Cvitešić očarala je jednostavnošću, Bojana Gregorić-Vejzović romantičnom haljinom koja je naglasila dekolte, a Severina time što je – Severina

Svaki crveni tepih, pa tako i onaj sarajevski, uvijek ima svoje najveće zvijezde. Na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu, koji je u punom jeku, zvijezde su, bez posebne pristranosti, mahom Hrvatice. Već prvog dana 20. izdanja najpoznatijeg festivala u regiji kao najveća senzacija, koja je popularna i šire od Balkana, pojavila se Zrinka Cvitešić.

Elegantna, a izazovna

Karlovčanka je prošle godine osvojila pohvale mjuziklom "Once" u kojem je igrala u Londonu, za što je nagrađena i prestižnom nagradom Olivier. U Sarajevo je stigla kao lice kozmetičkog brenda L'oreal te se prošetala ispred Narodnog pozorišta u haljini zanimljive crvene boje s dubokim dekolteom i golim leđima. Naravno, riječ je o kreaciji Matije Vujice, Zrinkine bliske prijateljice kojoj ostaje vjerna kada je odabir toaleta u pitanju, pa je ujedno dizajnerici i trenutačno najbolja moguća reklama u svijetu. Vjerojatno bi Zrinkina pojava u Sarajevu bila još zanimljivija da je s njom došao i njezin dečko, nogometaš Niko Kranjčar.

Drugoj našoj glumici, Bojani Gregorić-Vejzović nije trebao nikakav muškarac da bi bila atrakcija. Za njezino omamljivanje publike u Sarajevu zaslužna je bila crna čipkana haljina dizajnerskog dvojca eNVy room koja je u prvi plan stavila Bojanino poprsje. Bila je tolika atrakcija da je ostatak ekipe "Otoka ljubavi", filma koji je u glavni grad Bosne i Hercegovine došla predstaviti, jednostavno pao u drugi plan. I dok je Zrinka u Sarajevo stigla u službi marketinga, ali i kao glumica koja je za film "Što je muškarac bez brkova" dobila Srce Sarajeva za najbolju žensku ulogu na 11. festivalu, a Bojana zbog promocije filma, Severina Vučković nije imala poseban povod za dolazak. Ali to baš nikoga nije zanimalo jer je opet maestralno pokazala da je ona najveća zvijezda gdje se god pojavi.

I prošle je godine posjetila festival, tada je za hod po tepihu odabrala zelenu haljinu Stelle McCartney, a pod rukom je vodila prijatelja, slovenskog redatelja Tomaža Pandura. Ove godine društvo joj je bilo isto, ali je odabir modnog kreatora bio drukčiji. Igrala je na orijentalni duh i modno pogodila "u sridu" odabravši kreaciju Emilija Puccija iz njegove kolekcije za jesen 2014..

Modne razglednice

Duga uska haljina šarenog uzorka s otvorom na leđima pristajala joj je savršeno, a cijena joj je nešto manja od 16.000 kuna. Kada se pojavila u zavodljivoj haljini, okupljeni su je pozdravili velikim pljeskom, a mnogi su je molili za fotografiju ili autogram. Odjevnim kombinacijama pjevačica oduzima dah gdje god da se pojavi.

Posljednjih dana šalje i modne razglednice iz jadranskih gradova, a cijena je svake kreacije "paprena". Najjeftinija je ona Aleksandre Dojčinović (oko dvije i pol tisuće kuna). Haljine Dolce&Gabbane znatno su skuplje i kreću se oko 20 tisuća kuna. Pa sad procijenite kupuje li se stil novcem...

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter

>>Severinina gola leđa osvojila Sarajevo

Komentara 8

KN
knezica
16:01 20.08.2014.

Ako se ne varam, ta ista Severina prima "apanažu" od Republike Hrvatske kao "slobodni umjetnik" :(( A bakanali se po čitavom svijetu... Bitno je da se mirovine smanjuju, kao i radničke plaće.

ST
strsljen2013
15:42 20.08.2014.

Članak Seve 4782. Bljuv 4782.

SA
samazg
21:35 20.08.2014.

Ajme meni nijemi dobro... Dno dna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije