Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro došao u klub

Severina u novoj pjesmi: Varao si me sa sto, sada gledaj me i pati

'21.07.2012., Split - Bivsi sahovski svjetski prvak Gari Kasparov odigrao je simultanku na Prokurativama, gdje je medju ostalima, u dvoboju sudjelovala i Severina s muzem Milanom Popovicem. Photo: Iva
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
26.10.2012.
u 12:52

Pjevačica u pjesmi "Dobro došao u klub" istoimenog albuma koji će izaći u prosincu pjevuši o prevari muškarca kojem je vjerovala. Poručuje da će sve vratiti s drugim

Severinin novi album "Dobro došao u klub" svjetlo dana trebao bi ugledati početkom prosinca. Prema pisanju srpskog Kurira, najveći hit na njezinom novom albumu zasigurno će biti pjesma "Ostavljena", koju je sama napisala, i "Dobro došao u klub", pjesma koja nosi naziv albuma. Majka osmomjesečnog sinčića Aleksandra pjesme je izvela u Zagrebu. Miksane su u studiju Miloša Roganovića, koji je prije nekih godinu dana i napisao riječi za pjesmu "Dobro došao u klub", i Filipa Miletića u Beogradu koji su ujedno autori i producenti šest pjesama s albuma, dok po jednu potpisuju Severina i Hari Mata Hari.

Osim već dobro znanih hitova "Brad Pitt", "Grad bez ljudi" i "Italiana", na novom albumu će se naći još osam pjesama, potvrđuje menadžer Tomislav Petrović. Oni koji su imali priliku čuti pjesme tvrde da je riječ o albumu njezine karijere koji će oboriti rekorde slušanosti.

Dobro došao u klub

Vjerovala sam u tvoju priču da si pravi,
da jedina sam ja u tvome srcu, tvojoj glavi.
A bio si dno, varao me sa sto, sada gledaj me i pati.
S drugim sve ću ti vratiti.

Refren:
Dobro došao u klub, sjedi, udobno se smjesti,
prevarenih ima svud, zar to nisu dobre vijesti?!
Mene ti, a tebe ja, ama svima to se desi.
Dobro došao u klub, oko za oko, zub za zub

Ključne riječi

Komentara 24

SI
sitnozubi
14:08 26.10.2012.

imam feeling da sam poludio kad procitam tekst ove pjesme

TW
Tex_Willer
13:30 26.10.2012.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf, da li imamo dramu

TM
tesla moj ponos
14:08 26.10.2012.

Stari zavjet !? Zar si zaslužila bolje nego da te vara sa sto !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije