Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obnova dječje bolnice

Severina u Lisinskom – 25. studenoga pjevačica će održati humanitarni koncert

severina
Foto: PR FOTO
1/5
22.10.2014.
u 13:02

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 25. studenog 2014. održat će se i humanitarni koncert ''Severina u Lisinskom'', a sve radi toga da se štićenicima bolnice u Gornjoj Bistri uljepša njihov svakodnevni životni prostor i jedini dom koji poznaju

Humanitarnu akciju 'Uljepšajmo njihov svijet' kojom će se prikupljati sredstva da se štićenicima Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra omogući kvalitetniji i time ugodniji životni prostor predstavili su danas njezini organizatori – Rotary klub Zagreb Gradec i izdavačka kuća Adria Media Zagreb u partnerstvu sa Severinom.

U sklopu akcije u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 25. studenoga 2014. održat će se i humanitarni koncert ''Severina u Lisinskom'', a sve radi toga da se štićenicima bolnice u Gornjoj Bistri uljepša njihov svakodnevni životni prostor i jedini dom koji ovi štićenici poznaju.

Cilj akcije 'Uljepšajmo njihov svijet' potpuna je obnova 12 soba u bolnici u Gornjoj Bistri u kojima boravi čak 107 štićenika, a koje su trenutačno potpuno neprilagođene njihovom zdravstvenom stanju. Naime, Specijalna bolnica za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra jedina je zdravstvena ustanova u cijeloj Hrvatskoj u kojoj borave djeca s najtežim tjelesnim oštećenjima zbog kojih je većina vezana za krevet i kolica te ne mogu samostalno se kretati i hraniti se. Stoga, kako bi svojim štićenicima pružila adekvatne životne uvjete, ova se zdravstvena ustanova godinama oslanja na pomoć donatora.

Na poziv za sudjelovanjem u humanitarnoj akciji 'Uljepšajmo njihov svijet' odmah se odazvala Severina. – Ja sam samo jedna mala kap koja pomaže tkati ovu akciju. Spletom okolnosti imala sam priliku postati poznata osoba, stoga sam presretna sam što imam priliku ovim putem pomoći djeci, kojoj je to potrebno. Zahvaljujem se ljudima koji su me predložili za sudjelovanje u ovoj akciji i što ću svojim prvim samostalnim koncertom u Lisinskom pridonijeti ovom projektu. Bit će to vrlo emotivan koncert, s mojim gostima koji su svi odreda odmah pristali gostovati, a naravno, bit će i iznenađenja, izjavila je Severina, dodavši kako je ovo njen prvi samostalan koncert u Lisinskom.

U sklopu humanitarne akcije 'Uljepšajmo njihov svijet' 25. studenoga 2014. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će se i veliki humanitarni koncert na kojem će uz Severinu nastupiti i brojni glazbenici koji će na taj način pružiti svoju podršku ovoj plemenitoj akciji.

Cijene karata bit će između 120 i 180 kuna, a već od 27. listopada bit će u prodaji na blagajni dvorane Lisinski. Iako je ova humanitarna akcija pokrenuta radi obnove soba u kojima borave štićenici bolnice, njome se neće uljepšati samo dječji pogled na zidove koji ih okružuju, nego i njihov pogled na svijet koji ih okružuje.

>>Severina u rokerskom izdanju diže noge visoko

>>'Severina je najljepša žena na Balkanu!'

Komentara 2

GV
gvendilin2
15:31 22.10.2014.

Ovo više ne razumjem, stalo nekakvi humanitarci, a bolnice? Uđeš zdrav, iziđeš bolestan. Dobro je Tarik jednom rekao za Nazorovu, pa čovjek imao problema. Gdje nestaju ti silni novci? Mislim da su do sada tu bolnicu mogli pozlatiti, ne pozlatiti, nego napraviti od zlata.

ME
melinda
18:06 22.10.2014.

Bravo bravo seve ti si nas ponos i zato te obozava cijela hrvatska za razliku od nekih koji kradu svoju drzavu i glume neke patriote i velike hrvatine a oni znaju ko su

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije