Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Severina predstavila novi singl 'Sekunde': To je pjesma koju volim, koju želim slušati još i još

Severina predstavlja novi singl 'Sekunde'
Foto: Marko Vulević
1/7
30.05.2016.
u 12:00

To je pjesma koju volim, koja diže i nosi i koju, kada završi, želim slušati još i još. Jedva je čekam pjevati na koncertima s bendom i publikom, najavila je Severina uoči premijere svog novog hita

Jedna od naših najvećih zvijezda danas točno u podne na svojoj službenoj Facebook stranici predstavila je svoj novi singl ''Sekunde''. 

– To je pjesma koju volim, koja diže i nosi i koju, kada završi, želim slušati još i još. Jedva je čekam pjevati na koncertima s bendom i publikom – najavila je Severina uoči premijere svog novog hita. 

Severininu novu pjesmu potpisuju Miloš Roganović i Filip Miletić, dok je za spot zaslužan Petar Pašić

– Ovo je prvi put da radim sa Severinom i moram reći da sam prezadovoljan suradnjom. Prije svega zato što je ona otvorena za sve ideje i što je velik esteta. Zbog toga mi je zadovoljstvo surađivati s njom jer upravo takve spotove volim stvarati. Mislim da smo ovim spotom napravili nešto drukčije; i ona kao izvođač i moja ekipa i ja na vizualnom nivou – izjavio je redatelj spota.

>>Odbrojavanje sekundi do premijere novog Severinina spota!

Komentara 12

ST
stipe123
09:12 30.05.2016.

Kada ćemo videti neko novo glumačko ostvarenje?

AN
anesinko11
14:55 30.05.2016.

Fascinantno je kako svjetske zvijezde rastu i padaju, a jedino Severina ostaje, od devedesetih pa sve do danas. Severina je savršeni marketinški i producentski eksperiment, ali sa glazbom nema nikakve veze.

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
16:12 30.05.2016.

kod svake domaće pjevačice a pogotovo kod dotične treba ugasit ton i u 10 sekudni vidit jel ima kakve golotinje -_-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije