Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'želja života ispunjena'

Prekrasna Severina i Igor Kojić debitirali kao par na crvenom tepihu!

severina
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/9
22.05.2015.
u 08:27

Lijepa pjevačica blistala je u svečanoj haljini, uz voljenog muškarca pod rukom. Usto, dobila je i nagradu pa je sjajna večer bila potpuna

Severina i Igor Kojić sinoć su imali prvi debi kao par na crvenom tepihu. Dogodilo se to u kavani Johann Franck, gdje je magazin Story dodijelio godišnje nagrade "Hall of Fame".

Lijepa pjevačica blistala je u svečanoj haljini, držeći voljenog muškarca pod ruku. Usto, dobila je i nagradu pa je sjajna večer bila potpuna.

 Severina je i sama objavila jednu fotografiju sa Storyjeva partija. Na njoj se nalazi s Igorom, a uz fotografiju je napisala: "Želja mog života je ispunjena." Severina jednostavno blista od sreće.

>>Story nagradio Severinu, Petra Grašu, Jelenu Rozgu, Tonyja Cetinskog...

>>Igor Severini dao srce za rođendan

Komentara 36

ST
strsljen2013
08:45 22.05.2015.

Nagrada za što: cajkuše, striptiz ili novi film?

DU
Deleted user
09:02 22.05.2015.

Vl se u zadnje vrijeme popravio. Sve je vise komičnih članaka još komičnijih autora. Bravo!

AR
aruk0212
08:38 22.05.2015.

Odgovara joj dotični samo po godinama. Nije umno sazrijela te shvatila bit života. Iskače iz veze u vezu, iz braka u vezu, iz veze će opet u brak. Sve je to na kraju isto. Kada uvidi da i ovaj ima mane, veza će se prekinutu za max 1 godinu. Na kraju svega predivnog sina kojeg ima on će biti žrtva u cijeloj priči. Gledat će mamine ljubavnike, razilaze, sastajanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije