Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bila na vjenčanju

Severinina sestra Zdenka: Ne odobravam ovaj estradni cirkus, Srbi su nas ugnjetavali 50 godina

severina
Foto: Ana Bekuta/Instagram
1/7
25.11.2015.
u 11:40

– Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki – kazala je Severinina sestra Zdenka Žunić za Slobodnu Dalmaciju

Ni na jednoj od dvije svadbene svečanosti koju su organizirali Severina i Igor Kojić nisu prisustvovali Severinina sestra Zdenka Žunić i njezin suprug Zdravko. Zgroženi medijskim informacijama, bračni par Žunić odlučio je javno progovoriti za Slobodnu Dalmaciju o razlozima svog nedolaska na "Severinino srpsko vjenčanje".

Kako kažu, na vjenčanju se nisu pojavili jer ne odobravaju Severinin brak sa srpskim menadžerom Igorom Kojićem.

– Ne podržavamo sve ovo, Srbi su protiv nas vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njezin život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njezino zdravlje i sreću – kazala je Severinina starija sestra.

Sestra Zdenka kazala je da na vjenčanju nije bila iz pijeteta prema rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima i zbog toga što poštuje marijanski katolički moral.

– Ne odobravamo ovaj estradni cirkus.Čudno nam je kako je vjenčanje u crkvi bilo u tolikoj tajnosti, a kako ovaj dio vjenčanja također nije ostao obavijen velom tajnosti. Prekjučer smo u Vukovaru pokopali prijatelja koji je bio ozlijeđen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severinina vjenčanja – kazali su ogorčeni Zdenka i Zdravko Žunić.

>>Gostima servirali roštilj s lukom i rakiju, a gosti njima: Kad će beba?

>>Severina i Igor Kojić izrekli sudbonosno DA nakon što su se dovezli u stojadinu!

Komentara 212

DU
Deleted user
11:54 25.11.2015.

Eto barem netko pametan u toj obitelji !!!

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
12:13 25.11.2015.

Koliko je meni poznato još uvjek drže vlast u hrvatskoj, žalosno al istinito, inače se u potpunosti slažem sa izjavom ove gospođe....

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
12:38 25.11.2015.

Seve je izgubila sve mjere radi slave. Prodala se za šaku ničega!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije