Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predozirala se?

Sestra Drew Barrymore pronađena mrtva na svoj rođendan

Drew Barrymore
Foto: Baxter/Press Association/PIXSELL
1/5
30.07.2014.
u 14:16

Osim desetaka tableta, u automobilu je pronađena i limenka energetskog pića, a njezino vozilo na cesti blokiralo je put prema stambenom naselju u San Diegu.

Jessica Barrymore, polusestra slavne glumice Drew, pronađena je mrtva u automobilu na svoj 48. rođendan.

Oko nje su pronađene i bijele tablete pa se sumnja da se predozirala. Osim desetaka tableta, u automobilu je pronađena i limenka energetskog pića, a njezino vozilo na cesti blokiralo je put prema stambenom naselju u San Diegu.

Jessicu su pronašli ujutro oko 6 sati stanovnici koji su išli na posao, javila je lokalna radio stanica 10News., piše Independent.

Kasnije je potvrđeno da je riječ o Jessici Barrymore, kći Johna Barrymorea i njegove treće supruge Nine Wayne. Jessica je već prije imala problema s drogom i alkoholom zbog čega je dva puta bila u programima odvikavanja.

>>Humana i lijepa: Drew Barrymore oduševljava svojim curicama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije