Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema photoshopa

Serena Williams ponosna na svoj celulit, objavila je fotografiju u kupaćem kostimu

Serena Williams
Foto: MM/Press Association/PIXSELL
1/5
24.02.2017.
u 15:14

Tenisačica se u kupaćem kostimu fotografirala za naslovnicu magazina "Sports Illustrated" i napravila je to da podigne samopouzdanje ženama koje imaju sličnu tjelesnu građu kao i ona

Poznate glumice, pjevačice, modeli a i sportašice uvode novi trend i sve više objavljuju fotografije na kojima nisu photoshopom uljepšale svoje tijelo.

I tenisačica Serena Williams voli takve fotografije i s ponosom je pokazala svoj celulit. Nedavno se u kupaćem kostimu fotografirala za naslovnicu magazina "Sports Illustrated", a sada je na Instagramu objavila tu istu fotografiju ali prije nego što je obrađena u photoshopu. 

- Ona odiše samopouzdanjem, ona je žena - napisala je Serena uz fotografiju. Priznala je da je na snimanje za naslovnicu magazina pristala samo kako bi podigla samopouzdanje ženama koje su slične tjelesne građe kao i ona. 

 

 

"She exudes confidence, she is woman" #siswimsuit make today a confident one.

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 

>>Serena Williams pobijedila Mirjanu Lučić-Baroni: Jako sam sretna zbog nje, ona je inspiracija!

>>Serena oduševila izjavom o Hrvatici: Mirjana me nadahnjuje!​

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
01:05 25.02.2017.

Jednom riječi žena😉 a ne naljepnica

TO
toljaga22
15:42 24.02.2017.

zvijer

Avatar maxist
maxist
15:37 24.02.2017.

komandos look....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije