Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pročitajte njenu poruku

Serena Williams napisala pismo svom djetetu i rasplakala obožavatelje

Serena Williams
Foto: MM/Press Association/PIXSELL
1/6
25.04.2017.
u 12:23

Tenisačica je na Instagramu objavila pismo posvećeno svom djetetu i napisala da joj njena beba daje snagu za koju nije ni znala da je ima.

Nakon što je putem Instagrama obožavatelje obavijestila da je trudna, Serena Williams je na ovoj društvenoj mreži napisala i dirljivo pismo svom djetetu.

- Daješ mi snagu za koju nisam ni znala da je imam. Učiš me pravom značenju spokoja i mira. Ne mogu dočekati da te upoznam. Ne mogu dočekati da mi se pridružiš na sportskom terenu. Sretna sam što poziciju broja jedan mogu podijeliti s tobom. Od najstarijeg broja jedan do najmlađeg. Voli te mama - napisala je Selena i dodala kako joj je posebno drago što ovo pismo i sve novosti može podijeliti baš na rođendan svog zaručnika Alexisa Ohaniana.

Njeno pismo raznježilo je i rasplakalo njene obožavatelje. 

 

 

 

>>Serena Williams rasplamsala maštu: Vrući ples u donjem rublju

>>Serena Williams ovom fotografijom je objavila sretnu vijest!

Ključne riječi

Komentara 1

SM
Sve-Mirko1
15:23 25.04.2017.

ovo je vrh novinarske gluposti, već odavno nisam pročitao ništa gluplje. obožavatelji su se rasplakali na pismo Serene??????? kad bi teoretski postojali ljudi koji se rasplaču na nečije pismo oni ne bi bili sposobni za samostalni život i bili bi institucionalizirani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije