Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo krenuo dalje

Već drugoj plaća večere – Sean Penn slavio s hollywoodskom ljepoticom

minka kelly
Foto: Instagram
1/2
30.06.2015.
u 14:45

Glumica je proslavila 35. rođendan u društvu najbližih osoba, među kojima se našao i Sean Penn. Navodno su zajedno bili na humanitarnoj večeri, a potom stigli u restoran slaviti rođendan ljepotice

Sean Penn i Charlize Theron prekinuli su prije dva tjedna, no on je već krenuo dalje. Barem ako je vjerovati TMZ-ju, ali i fotografijama.

Naime, prije tjedan dana u ekskluzivnom restoranu slavio je rođendan Minke Kelly. Glumica je proslavila 35. rođendan u društvu najbližih osoba, među kojima se našao i Sean Penn. Navodno su zajedno bili na humanitarnoj večeri, a potom stigli u restoran slaviti rođendan ljepotice. Račun je na kraju, kažu gosti, platio Sean.

Iako su ga fotografirali, na Instagramu lijepe Minke Sean se nije pojavio. Očito ga je htjela sakriti.

>>Sean Penn i Charlize Theron raskinuli zaruke!

>>Sean Penn posvojit će sina Charlize Theron

Komentara 1

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
16:35 30.06.2015.

Čim se govori da je lijepa u prevodu znači židovka to već i vrapci na grani znaju .( a stvarno se i vidi na slici).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije