Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u zrakoplovu

Selma Blair: Miješala sam alkohol i tablete i potpuno 'pukla'

Selma Blair
Foto: Instagram
1/3
20.10.2016.
u 19:30

Glumica kaže da ne podnosi alkohol, ali tada je zbog problema koje je imala popila čašu vina i uzela tabletu

Gostujući u talk showu Sharon Osbourne, glumica Selma Blair otkrila je zbog čega je prije nekoliko mjeseci na letu iz Meksika u Los Angeles pukla i vikala da joj netko pali intimne dijelove. 

– Tip sam osobe koja ne smije piti jer ne podnosim dobro alkohol. Međutim, u to vrijeme imala sam određenih problema i odlučila sam popiti čašu vina, a netko mi je dao i tabletu. Rezultat je bio taj da sam doživjela psihičko pomračenje – ispričala je glumica. 

Rekla je da je to bilo zastrašujuće iskustvo za nju jer su je pri izlasku iz zrakoplova snimili i paparazzi, a s njom je na letu bio i njezin četverogodišnji sin Arthur. – Srećom, moj sin je prespavao cijeli put, pa nije vidio kako divljam. Sramim se svega – zaključila je Selma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije