Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodni glumac

Seksi vukodlak ponosan je na hrvatsku krv

joe manganiello
Foto: Instagram
1/14
24.11.2015.
u 10:48

Zgodni glumac iz serije True Blood ima hrvatske korijene – djed s majčine strane podrijetlom je s otoka Murtera i Kaprija kod Šibenika

Zovu ih "najljepšim parom Hollywooda", a prije dva dana i službeno su uplovili u bračnu luku. Sophia Vergara i Joe Manganiello hrvatskim su medijima zanimljivi i zbog toga što Joe ima hrvatske korijene. Sophia je tako postala i daljnja "šibenska nevista" budući da je Joeov djed s majčine strane Nicholas Francis Joseph Brachanow podrijetlom s dvaju otoka šibenskog arhipelaga.

S Murtera u Ameriku

Njegovi roditelji bili su Michael Brachanow i Catherine Jelowcic, a upravo su prezimena Bračanov i Jelovčić dva prezimena karakteristična za otoke Murter i Kaprije. Poznato je kako su se otočani početkom prošlog stoljeća doseljavali u Ameriku pa su vjerojatno tako i Joeovi preci stigli u Pittsburg, gdje je rođen prije 39 godina. Prva zapažena uloga Joeu je bila u Spidermanu, gdje je igrao Flasha Thompsona. No svjetsku slavu donijela mu je uloga vukodlaka Alcidea Herveauxa u hit-seriji True Blood (Prava krv). Za tu je ulogu trenirao pet mjeseci budući da je njegov lik u knjizi bio opisan s "rukama poput grana velikog stabla". Ipak, veći mu je problem bio pravilno govoriti s južnjačkim naglaskom. Izgleda da je ipak dobro obavio posao kad su čitatelji Entertainment Weeklya upravo njegov lik proglasili "najboljim vukodlakom".

Joe je redovito, u mnogim anketama, biran i za najzgodnijeg muškarca na svijetu ili muškarca s najboljim tijelom.

– Počašćen sam zbog tih izbora, no to nije nešto čime se previše zamaram. Svejedno ću svaki dan vježbati u teretani, ali i učiti kako bih bio bolji glumac – komentirao je Joe. Ženama se posebno svidio u dva nastavka filma Čarobni Mike. Njegov lik se zvao Big Dick Richie, a veličina njegove "alatke" budila je maštu obožavateljica širom svijeta.

Talentiran je i za glazbu pa je pjevao prateće vokale na albumima grupa The Used i Goldfinger. Veliki je prijatelj s pjevačem grupe Goldfinger Johnom Feldmannom te je s njima bio i na turneji i organizirao im koncerte.

Na naslovnice svjetskih medija došao je zbog veze sa Sophijom Vergarom.

Čuvar tradicije

Počeli su hodati u srpnju 2014., a zaručili su se na Božić lani. Sve su osvojili svojom neposrednošću, ali i činjenicom da, za razliku od nekih drugih kolega, privatni život nisu skrivali od javnosti pa su fotografije s vjenčanja u Palm Beachu rado podijelili i na Instagramu. Za razliku od drugih zvijezda koje potječu iz Lijepe Naše, Joe se toga ne srami pa je ponosan i na naslovnicu jednog domaćeg magazina koju je krasio...

>>Nakon što je izrekla sudbonosno 'da', na Murteru jedva čekaju da ugoste ovu atraktivnu zvijezdu

>>Sofia Vergara nakon svadbe planira i dijete, ali ne želi roditi

Komentara 4

Avatar pivapivic
pivapivic
11:38 24.11.2015.

Seksi je nešto drugo

LI
liliZG
12:55 24.11.2015.

moj pradjed je bio u americi nekih desetak godina, vjerojatno sam amerikanka.

HY
Hygeia
11:40 24.11.2015.

A vidi mu se i po "faci" da je "hrvat"E novinaru koje gl....i pisete.Njegovi roditelji su Susan i Charles Manganiello, potjecu iz Italije i Armenije.U ostalom divan covjek .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije