Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne jede kruh i tjesteninu

Seksi vražica i u 51. ima fenomenalnu liniju

Elizabeth Hurley
Foto: Instagram
1/5
19.10.2016.
u 19:00

Glumica Elizabeth Hurley izazvala je pravu pomutnju objavom fotografije u kupaćem kostimu, pa su je obožavatelji pitali je li potpisala ugovor s vragom kad tako dobro izgleda

Prije 16 godina Elizabeth Hurley utjelovila je vraga u tijelu seksepilne žene u filmu "Začarana" i u jednoj od scena pojavljuje se u seksi crvenom bikiniju. Jučer je 51-godišnja glumica na svom Instagramu na neki način "oživjela" spomenutu scenu kad je objavila fotografiju u crvenom kupaćem kostimu koji je sama dizajnirala i napravila je pravu pomutnju među obožavateljima koji su ostali u nevjerici da i 16 godine poslije filma "Začarana" ima jednako fit liniju

Jesi li ti potpisala ugovor s vragom kad ovako dobro izgledaš; izgledaš puno mlađe – samo su neki od komentara korisnika ove društvene mreže. Glumica je sama jednom prilikom otkrila kako za njezinu liniju nije zaslužna samo dobra genetika već i naporan rad.

– Uvijek pronađem vremena za jogu ili pilates ili se barem šećem pola sata – kaže Elizabeth i dodaje kako je iz prehrane izbacila kruh, tjesteninu i krumpir.  

 

 

One piece time.... @elizabethhurleybeach #olympiaonepiece 😘

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

#throwbackthursday to Capri for @instylemagazine by @santedorazioofficial 😍

A photo posted by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Ključne riječi

Komentara 5

PU
paul-umpe
21:10 19.10.2016.

stara.bolje 2x25 god

ZA
zambezi
08:03 20.10.2016.

Zasto imaju potrebu uopce stavljat negdje svoje fotke ? Valjda zele potvrdu da nisu stari? A jesu,skup z menom ,a isto imam pet banki.

BJ
Bjelovar112
12:11 20.10.2016.

dobra u voznom stanju jos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije