Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snašli se

Seksi vaterpolisti snimaju kampanju na suhom

vaterpolo
Foto: PR FOTO
1/8
18.04.2014.
u 10:40

Četiri hrvatska vaterpolska reprezentativca ovih dana u Zagrebu snimaju novu kampanju koja izlazi ususret Europskom prvenstvu koje ih očekuje ovog ljeta u Budimpešti...

Četiri hrvatska vaterpolska reprezentativca ovih dana u Zagrebu snimaju novu kampanju koja izlazi ususret Europskom prvenstvu koje ih očekuje ovog ljeta u Budimpešti. Atraktivni Luka Bukić najmlađi je sudionik kampanje. Njegov kolega, Dubrovčanin Marko Bijač, prije nekoliko dana proglašen je najboljim golmanom regionalne Jadranske vaterpolske lige. Zlatnom olimpijcu Paulu Obradoviću snimanja nisu strana pa se i na ovom zabavio, dok je Petar Muslim otkrio neke svoje nove talente. - Vesele nas snimanja i akcije i izvan bazena. Kako je zadnja kampanja za kalendar prošla iznad svih očekivanja, od ove očekujemo da dođe do srca naših vjernih navijača i ljubitelja vaterpola!, izjavio je hrvatski reprezentativac Paulo Obradović.

Kampanju posvećenu navijačima i ljubiteljima vaterpola, kojom će vaterpolisti pozvati na podršku za nadolazeće Europsko prvenstvo, snima jedan od najboljih hrvatskih fotografa Goran Matijašec čiji studio posljednjih dana odiše veseljem i pozitivnom energijom. - Ovo nam je druga zajednička kampanja. Za razliku od prve, moram priznati da su dečki puno opušteniji i vjerujem kako će rezultat biti izvrstan. Priča je pozitivna, upućena svima nama, a vaterpolisti su je odradili kao da se poziranjem bave svakog dana!, otkrio je fotograf Goran Matijašec.

Kampanja izlazi početkom lipnja ususret Europskom prvenstvu koje se u Budimpešti igra od 13. - 26. srpnja 2014. Podrška navijača itekako je potrebna našim reprezentativcima jer su u skupini s ljutim protivnicima poput svjetskih prvaka Mađara, Srba i Španjolaca. - Za naše vjerne navijače uvijek smo tu, stoga ispunjena srca snimamo ovu kampanju koja će nositi poruke upućene upravo njima. Preostaje nam iščekivanje zanimljivih fotografija čarobnjaka Gorana Matijašeca. Polako se počinjemo snalaziti u ulogama modela pa od vaterpolista možete očekivati brojna nova iznenađenja!,izjavio je najbolji mladi golman svijeta Marko Bijač.

Foto: PR FOTO

>>Danijela Martinović u posebnoj vezi s hrvatskim vaterpolistima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije