Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa ivana

Seksi Splićanka osvaja svjetske medije

Ivana Vuknić (1)
Foto: Srećko Rundić
1/7
27.11.2014.
u 18:52

Nedavno je Ivana dala i intervju u magazinu Red Hot Society te dobila ponudu od Ricarda Garcije za rad u reklamnim kampanjama u Los Angelesu...

Prelijepa Splićanka Ivana Vuknić u pohod na modne piste krenula je kada je osvojila titulu The Best Model Hrvatske.

Ubrzo odlazi na svjetski izbor ljepote, a nakon toga dobiva brojne angažmane. Nedavno je Ivana dala i intervju u magazinu Red Hot Society, a portal Fresh Star News proglasio ju je najseksi ženom na svijetu. – Rođena sam i odgojena u Splitu. Zbog posla sam dvije godine živjela u Italiji, no u Hrvatskoj su mi obitelj i prijatelji pa volim biti s njima – rekla je Ivana.

Dodala je da je tijekom karijere odradila mnoge editorijale i billboarde. Ističu se među njima Skinny, Diane von Furstenberg, Max Mara i Coppertone. Iako ima sjajnu liniju, Ivana ističe da nikad nije bila na dijeti, već se često kreće i bavi pilatesom i jogom. – Za moju liniju najzaslužniji su geni, a najradije jedem talijansku hranu. Volim juhe i povrće, ali obožavam i čokoladu – zaključila je lijepa Splićanka. Uza sve, ova ljepotica studira forenziku i uživa u dugogodišnjoj vezi.

Foto: Srećko Rundić

>>Ivana Vuknić pokazala seksi tijelo u golišavom editorijalu

>>Lijepa Ivana Vuknić snimila seksi kampanju u Londonu

Ključne riječi

Komentara 33

AS
antun sklepic
20:02 27.11.2014.

takve obično završe sa nekim hugom hefnerom

DU
Deleted user
03:14 28.11.2014.

Kaže bavi se fitnesom, jogom, pilatesom, snimanjima, revijama...ali ono glavno čime se bavi nije spomenula.

BA
baniček
20:42 27.11.2014.

ja sam ružna i ovakvi članci nama nabijaju komplekse jer se cijeni samo ljepota, a nas ko je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije