Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duge noge

Seksi pjevačica pokazala bivšem što je izgubio

selena gomez
Foto: Instagram
1/6
02.03.2015.
u 22:45

Požalila se obožavateljima da uvijek mora čekati svoje prijatelje jer se spremaju predugo. Uz seksi čizme, pjevačica je odjenula i malu, crnu haljinicu. Izgledala je izvrsno. Navodno je Justina zamijenila DJ-em Zeddom

Selena Gomez pokazala je na Instagramu Justinu Bieberu što je izgubio. Proslavio je njen bivši svoj 21. rođendan, a ova ljepotica nastavila je sa životom.

Obukla je seksi, visoke čizme i fotografirala se za Instagram. Požalila se obožavateljima da uvijek mora čekati svoje prijatelje jer se spremaju predugo. Uz seksi čizme, pjevačica je odjenula i malu, crnu haljinicu. Izgledala je izvrsno. Navodno je Justina zamijenila DJ-em Zeddom.

Za to vrijeme, Justin slavi rođendan s brojnim mladim djevojkama, među kojima je i Hailey Baldwin, njegova navodna nova ljubav.

>>Justin Bieber slavi 21. rođendan! Hoće li mu uspjeti 'peglanje' imidža na pragu zrelosti?

>>O ne, Selena, kakva je to frizura?

Komentara 2

Avatar strmy1
strmy1
07:25 03.03.2015.

Nastavila sa životom...buhuhuhu...nastavila je biti teret sebi i društvu. Get a life. Cmizdri dok te nitko ne vidi. Pored toliki pi...ija u svijetu ovo je fakat umirujuća vijest.

MA
manuutd
23:51 02.03.2015.

stvarno ga voliš sa onakvim pimpekom,to je ljubav:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije