Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BIT ĆE HIT'

Seksepilna Oscarovka zamijenila je Angelinu Jolie u novom Tomb Raideru

Alicia Vikander
Foto: Reuters
1/5
30.03.2017.
u 10:42

Warner Bros izbacio je prve snimke nove Lare koju će glumiti Alicia Vikander, prošlogodišnja dobitnica Oscara za sporednu ulogu u filmu "Dankinja".

Angelina Jolie donijela je popularnu Laru Croft na veliko platno u dva nastavka ekranizacije videoigre Tomb Raider. Kako to obično biva u Hollywoodu, vrijeme je za reboot.

Warner Bros izbacio je prve snimke nove Lare koju će glumiti Alicia Vikander, prošlogodišnja dobitnica Oscara za sporednu ulogu u filmu "Dankinja".

Foto: Warner Bros. Pictures

Redatelj filma Roar Uthaug rekao je kako je Vikander briljantna te se nada kako će film biti veliki hit.

– Alicia je donijela dubinu u lik koji je jako zahtjevan, kako emotivno, tako i fizički – kazao je Uhtaug te dodao kako će u filmu Lara pokazati i svoju humanu stranu.

– Vidjet ćemo Laru kao mladu djevojku koja je pametna i sposobna, no još uvijek nije fokusirana na ono što se događa oko nje. Krenut će na opasno putovanje na kojem će testirati svoje sposobnosti – kazao je Uhtaug.

– Kada su me zvali da glumim Laru, nisam uopće razmišljala, odmah sam prihvatila ponudu. Lara je prava ikona, s kojom se mnogi mogu poistovjetiti. Nadam se da će postati idol mnogim mladim djevojkama – kazala je Vikander.

Tomb Raider u kina dolazi sredinom 2018.

>>Ova ljepotica nova je Lara Croft. Može li nadmašiti slavnu Angelinu Jolie?

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:32 30.03.2017.

ne razumijem..bar u doticnoj igri Lara Croft je olicenje zenstvenosti, s naglasenim oblinama. Vec drugi put za ulogu izabiru mrsavicu koja izgleda kao Lara kad je imala 12 godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije