Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadni poljubac

Scarlett stala u obranu Travolte: Njegov poljubac bio je sladak i dobrodošao

scarlett johanson
Foto: Pixsell
1/2
27.02.2015.
u 18:46

Nakon simpatičnog nesporazuma na crvenom tepihu, glumica je stala u obranu Johna Travolte i izjavila kako njegovo ponašanje nije nimalo čudno, grozno ili neprimjereno.

Jedan od najsimpatičnijih trenutaka ovogodišnjeg crvenog tepiha definitivno je neočekivani poljubac Johna Travolte i Scarlett Johansson. Naime, dok je lijepa Scarlett pozirala fotografima, iza leđa joj se prišuljao glumac i iznenadio je poljupcem .

S obzirom na to da nije odmah shvatila o kome je riječ, lijepa glumica ostala je šokirana. Glumičino skamenjeno lice uhvatili su fotografi pa se već danima po medijima piše da glumici taj poljubac baš i ''nije sjeo''.

Ona tvrdi da to uopće nije istina. – Nema ništa čudno, grozno ili neprimjereno u Travoltinu ponašanju. Njegov pozdrav bio je totalno sladak i dobrodošao – brani ga glumica.

Dodala je i kako fotografija izvlači stvari iz konteksta te da se na snimci jasno vidi njena reakcija kada je shvatila da je osoba koja joj se prišuljala zapravo njen dragi kolega.

– Nisam ga vidjela nekoliko godina i zadovoljstvo mi je što me tako dočekao – rekla je Scarlett koja je s Travoltom glumila u filmu "A Love Song for Bobby Long".

>>Evo kako je Scarlett reagirala kad joj se s leđa prikrao Travolta

>>'Anything Can Happen': Scarlett Johansson potpuno podbacila na crvenom tepihu

Komentara 2

QW
qwas33333
23:53 27.02.2015.

hoće deda malo meda

Avatar comparator
comparator
20:49 27.02.2015.

Neznam smijem li reći da mi se Scarlet sviđa ne samo fizički već i kao osoba bar po likovima koje izabire .Nekako mi je uzorna osoba ma koliko imala žensku opoziciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije