Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi biznis

Scarlett Johansson otvara svoj restoran kokica

Scarlett
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
20.10.2016.
u 21:00

Glumica u subotu u Parizu otvara gurmansku pečenjaru Popcorna u kojoj će služiti kokice spravljene po receptima poznatog njujorškog kuhara.

Holivduska glumica Scarlett Johansson na kratko će glumačku karijeru zamijeniti ugostiteljskom. Naime, u subotu će u Parizu otvoriti gurmansku pečenjaru Popcorna u kojoj će služiti kokice spravljene po receptima poznatog njujorškog kuhara. 

Kako je Scarlett udana za Francuza Romaina Dauriaca, stručnjaka za oglašavanje, u Parizu provodi velik dio godine, pa će u svome restoranu "Yummy Pop shop" čak i osobno posluživati goste.

Zvijezda filma "Izgubljeni u prijevodu" svoj restoran kokica otvoriti u povijesnoj, aristokratskoj četvrti Marais, a bude li posao cvjetao nada se proširiti poslovanje otvaranjem novih lokala. 

Glumičin glasnogovornik u Los Angelesu rekao je da Johansson obožava kokice i da će se u Parizu obroci pripremati na licu mjesta sa sezonskim dodacima. Johannson osobno najviše voli kokice s okusom tartufa, parmezana i kadulje, a među receptima bit će i kokice s morskom solju i maslinovim uljem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije