Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prirodna ljepotica

Ovim potezom slavna glumica oduševila mnogobrojne obožavateljice

Scarlett Johansson
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/9
31.08.2015.
u 15:50

Scarlett Johansson na svojoj Facebook stranici objavila je fotografiju bez šminke i savjetovala djevojke da ne traže uzore u slavnim ljepoticama

Predivna glumica Scarlett Johansson još je jednom oduševila mnogobrojne obožavatelje svojim potezom na Facebooku. Slavna glumica na svojoj stranici objavila je fotografiju bez imalo šminke kojom je  htjela upozoriti mlade djevojke da ne padaju pod utjecaj poznatih osoba i da ne teže savršenstvu jer iza "maske" koju svakodnevno nose zbog svog posla kriju se, kako glumica i sama kaže, sasvim obični ljudi.

– Iza glamura, šminke i neukusne odjeće nalazi se sasvim obična djevojka kojoj se spletom okolnosti dogodilo da ima neobičan posao. Vidjela sam mnogo djevojaka koje slijede poznate osobe i streme k tomu da budu baš kao one. Pokušavaju doseći savršenstvo, imati savršeno tijelo i savršeni tonus kože. Nisu potpuno svjesne činjenice da iza takvog izgleda stoje brojni dizajneri, make-up artisti i jako puno photoshopa. Njihov osjećaj za ljepotu je manjkav – napisala je glumica na svom Facebooku.

Mladim djevojkama poručila je i da ne mogu izgledati dobro ako su konstantno opterećene svojim izgledom.

– Volite se takve kakve jeste. Pogledate li se u ogledalo bez šminke, sve svoje malene nesavršenosti možete ispraviti velikim osmijehom. Ako ne volite sebe onakve kakve doista jeste, kako možete očekivati da će vas netko drugi voljeti – dodala je Scarlett pa nastavila svoje obraćanje ženama i djevojkama:

– Prvo naučite voljeti sebe onakvima kakvi doista jeste, a ne onakvima kakvima drugi žele da budete. Sve što trebate učiniti je imati veliko srce i biti suosjećajni prema drugima – poručila je glumica za kraj i dodala da se nada da će se njezina poruka proširiti dalje i osvijestiti ljude diljem svijeta da je unutarnja ljepota daleko vrednija od vanjskog izgleda.

Njezina objava u kratkom roku oduševila je brojne obožavateljice koje su i same u komentarima počele objavljivati svoje fotografije bez teške šminke.

Bravo, Scarlett, nadamo se da će tvoj primjer slijediti i druge poznate dame!

 

Behind the glamor, behind the make up, behind all those flashy clothes, there's an ordinary girl who just happens to...

Posted by Scarlett Jоhansson on 29. kolovoz 2015

>>Bujna Scarlett Johansson izgleda bolje nego ikada

>>Scarlett Johansson konačno progovorila: Želim moći odgojiti djecu i snimiti film godišnje

Komentara 5

FR
franjom18
16:37 31.08.2015.

ovakvi bi naslovi trebali biti svaki dan na portalima, da mladi svijet nesto nauci, a ne samo, zlundretine, silikoni, fotosopovi, gologuze propale, micro zvijezde i i i!!!!!!

MR
mario.ramic.37
20:11 31.08.2015.

jedva cekam vidit sljedeci vecernjakov intervju s lokalnom sponzom

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:44 01.09.2015.

Ne skace li "novinar" sam sebi u usta? Pise o "predivnoj" glumici i onda objavi ovu fotografiju????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije