Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosna Ivanka

Savršena obitelj predivne kćeri Donalda Trumpa

Ivanka Trump
Foto: Instagram
1/8
29.04.2016.
u 08:35

– Naša prva fotografija peteročlane obitelji. Hvala vam na ljubavi i lijepim željama – napisala je Ivanka koja se nerijetko hvali fotografijama svoje djece

Presretna Ivanka Trump neodoljivim fotografijama svoje peteročlane obitelji pohvalila se na Instagramu.

– Naša prva fotografija peteročlane obitelji. Hvala vam na ljubavi i lijepim željama – napisala je Ivanka koja se nerijetko hvali fotografijama svoje djece.

Poznata kćer još poznatijeg oca Donalda Trumpa, kandidata za američkog predsjednika, na Uskrs je rodila sinčića Theodora Jamesa. Nakon četverogodišnje Arabelle Rose i dvogodišnjeg Josepha Fredericka, ovo je treće dijete u obitelji Ivanke Trump i supruga Jareda Kushnera.

 

Our first picture as a family of five! Thank you for all of the love and well wishes.

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Ivanka i Jared u sretnom su braku sedam godina. Njezina starija djeca s veseljem su dočekala prinovu u obitelj: – Moja kći vrlo je samostalna i samouvjerena i znala sam da neće biti problema s dolaskom još jedne bebe, ali brinula sam se za Josepha jer on je baš mamin dječak. No i on me oduševio, voli Theodoreu davati bočicu i stalno ga želi ljubiti – otkrila je ponosna majka časopisu People.

>>Za Donalda Trumpa neće glasovati njegova djeca

>>Ivana Trump: Muškarci mi sada trebaju za uživanje

Komentara 1

AN
anticenzura
09:12 29.04.2016.

Trump je rekao jucer da je dosta vise tog mrcvarenja s NATO prcijom i huskanjem na Rusiju i optuzio Obaminu i prosle Vlade za haos na Bliskom istoku. Veli da on zeli bolje odnose s Rusijom, i da njih ( Amere ) svi preziru. ahaha.. Kralj, bar je iskren covjek. Simpatican je Trump i ima petlju za biznis, dobro se biti ako on pobijedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije