Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žarko najavio:

S.A.R.S. u Umagu 21. srpnja: Donosimo pozitivnu energiju!

sars
Foto: PR FOTO
29.06.2015.
u 14:25

Bit će to njihov drugi nastup u Umagu, a pjevač banda Žarko Kovačević najavljuje sjajan provod za sve posjetitelje 26. Konzum Croatia Opena Umag

Beogradski sastav S.A.R.S. sa svojim je neobičnim zvukom u kojemu se miješaju naoko nepomirljivi glazbeni žanrovi – od ska i reggaea preko hip hopa do bluesa i folka – jedinstvena pojava na regionalnoj glazbenoj sceni. Od 2008. godine, kada su se zaslugom vlastitih fanova prometnuli u YouTube senzaciju, S.A.R.S. su snimili pet studijskih i jedan live album te održali
na stotine vrlo uspješnih koncerata diljem regije.

U Hrvatsku se vraćaju ovoga ljeta, kao gosti teniskog turnira u Umagu, na kojemu će svirati u utorak 21. srpnja. Bit će to njihov drugi nastup u Umagu, a pjevač banda Žarko Kovačević najavljuje sjajan provod za sve posjetitelje 26. Konzum Croatia Opena Umag.

- U Umagu smo već imali priliku nastupiti na UmaGo Blues festivalu 2010. godine i taj nastup nam je ostao u lijepoj uspomeni. Bendu su se u međuvremenu dogodile neke zaista lijepe stvari, tako da ne sumnjam da će i ovogodišnji nastup u Umagu biti odličan, barem kao prethodni, ako ne i bolji. Donosimo puno pozitivne energije koju želimo podijeliti s Umagom. Vidimo se na turniru!, poručio je popularni Žare.

Dodao je da mu tenis nije najjači sport, ali je veliki navijač najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, čiji je uspon na vrh počeo upravo u Umagu, gdje je odigrao svoj prvi meč na ATP turniru.

S.A.R.S. su trenutno fokusirani na koncertnu promociju novog albuma i snimanje video spotova za pjesme s tog albuma. Pred kraj godine planiraju ponovno u studio radi snimanja novih pjesama. 26. Konzum Croatia Open Umag održava se od 17. do 26. srpnja 2015. godine. Umag će u tom razdoblju iznova postati središte vrhunskog tenisa, zabave i gastronomske ponude. Uz S.A.R.S., najveće zvijezde ovogodišnjeg glazbenog programa su regionalna pop zvijezda Željko Joksimović i slavni francuski DJ Bob Sinclar.

>>U Varaždinu će ovoga ljeta pjevati i Bajaga i Instruktori

>>Zagreb zaražen S.A.R.S.-om: Koncert koji treba 'trljati o nos' svima koji nisu bili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije