Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandra Perković

S udajom se ne žurim, ali našla sam haljinu za svadbu

27.10.2015., Zagreb - BIPA Fashion.hr, prva vecer. Sandra Perkovic.  Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/8
29.10.2015.
u 16:25

Lijepa Sandra na prvoj večeri Bipa Fashion.hr-a došla je podržati dizajnericu Aleksandru Dojčinović čiju je kreaciju i imala na sebi, a koja je i njezin odabir za vjenčanje

Sandra Perković sportske je terene nakratko zamijenila modom, a da se jednako dobro kao i u bacanju diska snalazi i kad je u pitanju (modno) poziranje, pokazala je nedavno u reklami za skupocjene satove i udrugu Sve za nju. Oborila nas je s nogu i u crvenoj čipkanoj haljini na prvoj večeri BIPA Fashion.hr-a. Lijepa Sandra došla je podržati dizajnericu Aleksandru Dojčinović čiju je kreaciju i imala na sebi, a koja je i njezin odabir za vjenčanje.

– Razmišljam o vjenčanju, ali ne bih se baš još žurila. U svakom slučaju, Aleks će biti moj odabir za taj dan. Baš ima ukus i stil koji meni u potpunosti odgovara. Njezine kreacije laskaju svakoj ženi. Naravno, volim je i kao osobu, spojili smo ugodno s korisnim, kaže nam Sandra otkrivajući kako će s partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem uploviti u bračnu luku. Otkrila nam je i da, kad nije na sportskom terenu, kao i svaka žena voli biti lijepa.

– Volim biti sređena, no to je teško kada sam u treningu, ali i tad volim biti čiste kose, oprana i lijepo uređena. Ugodnije se osjećam – kaže Sandra. Opušta se rado i u šopingu, ali uglavnom ne kupuje impulzivno. – Kad idem u šoping, znam što hoću tako da ne trošim puno vremena birajući nešto, kaže nam Sandra, a na pitanje na što je potrošila besramno mnogo novca, sa smiješkom kaže:

– Na cipele. Cipele i torbe lijek su za ženu. Svaka žena ima doma barem deset torbica i 30-40 pari cipela, ali uvijek fale one koje nemaš... 

>>U ovom izdanju je dosad nismo vidjeli. Možete li je prepoznati?

>>Predivna Sandra Perković blista uz otmjenog Marija Možnika

Komentara 7

DU
Deleted user
19:42 29.10.2015.

Idealna kandidatkinja Bandićeve liste za Sabor. Ako ju izaberete, drage Hrvatice, svaka će doma imati 10 torbica i 30-40 pari cipele i moći ćete uvijek kupiti one koje vam fale. Sandra će vas izliječiti.

GR
grodar
06:27 30.10.2015.

Da i sta bi ja sad trebao? Tko je uopce ona?

Avatar links
links
08:07 30.10.2015.

obzirom da si se udala za Banditića,nema razloga žuriti, stigneš kada njega spakuju tamo gdje mu je mjesto, iza rešetaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije