Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
časopis people

Sandra Bullock proglašena najljepšom ženom u 2015. godini

Sandra Bullock
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/7
22.04.2015.
u 23:32

Glumica je bila nemalo iznenađena kada je doznala da je pobijedila. Pomislila je da je to smiješno pa je šutjela o svemu

Sandra Bullock (50) najljepša je žena svijeta u 2015. godini. Tako je odlučio časopis People te izborom učinio presedan jer je dobitnica Oscara ujedno i najstarija žena koja je u 25-godišnjoj povijesti ovog izbora proglašena pobjednicom.

Glumica je bila nemalo iznenađena kada je doznala da je pobijedila. Pomislila je da je to smiješno pa je šutjela o svemu. Javnosti je poručila da je za nju ljepota briga o sinu Louisu (5).

- Prava ljepota je tiha. Posebno u ovom gradu teško je ne reći, 'Oh, moram izgledati ovako'. Važno je biti dobra osoba i dobra mama, skuhati dobar ručak, pustiti nekoga kome se žuri da stane u red prije vas. Ljudi koji se uopće ne trude, meni su najljepši - pojasnila je Bullock koju mnoge kolege u Hollywoodu opisuju druželjubivom, prizemnom i izrazito skromnom osobom.

>>'Netko mi je u kući. Zaključana sam u ormaru. Lupa na vrata moje sobe!'

>>Ne možete ni zamisliti koliko je Sandra Bullock zaradila zbog 'Gravitacije'!

Komentara 1

TH
than
01:18 23.04.2015.

O ukusima se ne raspravlja, tako da... Mada iskreno ona i sa 50 ima bolje tijelo nego 80% ovih danasnjih 20godisnjakinja. Danas idem iza neke 18 godina ili tako, a njoj glavna preokupacija to sto cigarete poskupile. Pa kao kaze,, jeftine poskupile, a ovih skupih niti nema. A izgleda Boze pomozi za svoje godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije