Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati na revijama

Sandijeva supruga možda nije misica, ali sigurno bi pobijedila na natjecanju ljepote i stila

Cro a Porter poznati
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/15
02.10.2014.
u 09:40

Tko je sve pohodio modnu manifestaciju Cro a Porter koja se sinoć održala u Muzeju Ferdinand Budicki u Zagrebu pogledajte u našoj galeriji

Niz poznatih lica vidjeli smo sinoć na prvoj večeri Cro a Portera koja je održana u Muzeju automobila Ferdinand Budicki u Zagrebu.

Moda se večeras seli u hangare Croatia Airlinesa u Zagrebačkoj zračnoj luci. Ne sumnjamo da će se i danas tražiti ulaznica više.

No, tko se dosad nije akreditirao, nije ni "svirao" jer za ulazak na pistu bit će potrebno predočiti - osobnu iskaznicu.

Dok se na Plesu sve još priprema za modno događanje, donosimo pregled street style naših poznatih uzvanika. Posebno se sinoć istaknula supruga Sandija Cenova Ilina koja možda nije bila ona prva misica koju je Sandi oženio, ali ne bi joj bilo previše teško pobijediti na kakvom izboru ljepote i stila.

Ilina Cenov odjenula je haljinu posutu zlatnim šljokicama i preko ramena prebacila crnu kožnu jaknu. Rokerski stil za pet.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Anita Dujić Veljača uvijek izgleda odlično i kao da nije previše vremena utrošila na sređivanje.

Sinoć je revije pratila odjevena u dugačku sivu suknju koju je kombinirala s vestom zanimljivih boja i kroja. Elegancija je istaknuta štiklama u krvavo crvenoj boji.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Glumica Petra Kurtela u posljednje se vrijeme sve češće nađe na listi najbolje odjevenih pa sinoćnji izlazak nije bio iznimka. Krojem i bojom zanimljivu haljinu Petra je ogrnula parkom u maslinasto zelenoj boji. Frizura je postojana.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

A da u modi jedno drugome idu pod ruku kao i u glazbi pokazali su Aljoša Šerić i njegova djevojka Antonija Matković, dvojac iz grupe Pavel.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

>>Bivšoj ministrici bez portfelja odlično stoji crno: Podržavam dizajnere na putu prema izvozu

>>Lijepa menadžerica Martina u zanosnoj vatrenoj haljini za kraj ljeta

Komentara 3

NE
neverane
13:13 02.10.2014.

Ovo modni dogadaj? Više mi liči na godišnju skupštinu sekte Naši poslijednji dani.

Avatar Linux
Linux
12:25 02.10.2014.

dugo nisam vidio ruzniju zensku od ove iline

VL
vlatka861
10:52 03.10.2014.

Autorice Ravenšćak, ti si se našla suditi nečiji izgled?! Hahahah... pa pogledaj se u ogledalo! Vrlo ružno i neprofesionalno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije