Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆA TEMA

Samuel L. Jackson o razvodu Brangeline: Mnogi su presretni što je zla vještica ostala bez muža

Samuel L. Jackson
Foto: Cover-images
1/2
23.09.2016.
u 14:19

Mnogi poznati komentiraju raspad jednog od najslavnijih parova...

Kada je Samuel L. Jackson, tijekom gostovanja u televizijskoj emisiji ''Good Morning Britain'' upitan što misli o kraju braka poznatog para, odgovorio je u svom stilu.

Glumac smatra kako je američka javnost previše zaokupljena životom Jolie i Pitta, prenosi Independent.

"Je li to tužno? Stvarno me to pitate? To je život. Ljudi idu dalje i rade to što rade", rekao je glumac.

"Postoji velik broj Amerikanaca koji još uvijek misli da je to što je (Pitt) napravio Jennifer Aniston krivo te su presretni što je zla vještica ostala bez muža, s druge su strane oni koji misle da njihov razvod tužna stvar jer se radi o raspadu još jedne obitelji. Ne razumijem zašto se svi time zamaraju ili zašto im je uopće stalo do toga", zaključuje Jackson.

>> FBI će istražiti incident: Pijani Brad Pitt 'podivljao' na letu i počeo udarati djecu?

Komentara 2

Avatar jumanji
jumanji
18:01 23.09.2016.

e bas

LI
liliZG
09:44 26.09.2016.

dobro je čovjek rekao, ispada da je neko Pitta natjerao da ostavi svoju ženu, pa nije Angelina varala u toj vezi već Brad, i što sad svi po njoj pljuju, ... Brad je varao svoju bivšu ženu , da je htio mogao je reći , hvala jako sam polaskan ali .... umjesto toga je uskočio i sad što??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije