Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak starim navikama

Sammir se pohvalio provodom sa šest ljepotica, a potom se predomislio

sammir
Foto: Instagram
1/8
20.09.2014.
u 13:54

Nekadašnji nogometaš Dinama uživao je u večernjem izlasku u Madridu, gdje sada živi, a koliko mu je bilo dobro odlučio je podijeliti putem Instagrama

Možda je promijenio klub, putem društvenih mreža prikazuje kako naporno vježba, no čini se da se Sammir vratio starim navikama.

Nekadašnji nogometaš Dinama uživao je u večernjem izlasku u Madridu, gdje sada živi, a koliko mu je bilo dobro odlučio je podijeliti putem Instagrama. Okružen s šest atraktivnih žena na fotografiji i sa širokim osmijehom, Sammir je poručio: "Madrid... cijeli svijet je tu."

No, uskoro je zaključio kako nije mudro hvaliti se onim po čemu je bio najpoznatiji u Zagrebu i što mu je samo donosilo probleme te je fotografiju tulumarenja izbrisao.

Jorge Sammir Cruz Campos, trenutačno nogometaš španjolskog prvoligaša Getafea, otkako je otišao iz Dinama na svom Instagramu pokazuje samo svoje pozitivne strane. Druži se s trogodišnjim sinom Noom, redovito trenira, a znači li ovo brisanje fotografije i to da se pomirio sa bivšom zaručnicom Yasmin Chemin, ostaje tek za vidjeti.

>>Sammir se smirio i uživa sa sinom

>>Sammir i Yasmin dali još jednu šansu ljubavi

>>Sammir na Hvaru liječi ozlijeđeno koljeno i slomljeno srce

>>Sammir u Brazilu iznenadio novom bojom kose

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije