Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA SETU

Salmu Hayek u hitnu prevozili u golom kostimu

Salma Hayek
Foto: Instagram
06.02.2016.
u 14:15

Ozljeda je, srećom, bila lakša

Salma Hayek ozlijedila je glavu na snimanju svog novog filma Pijani roditelji, zbog čega je morala potražiti hitnu pomoć, prenosi Huffington Post.

Potencijalno zabrinjavajuća situacija na kraju je ispala smiješna jer je megahit glumica majicu sa slikom zbog koje je izgledala kao da je zapravo gola i da joj netko rukama prekriva grudi.

- Nažalost, moja odjeća za scenu bila je potpuno neprikladna za bolnicu - napisala je Hayek na Instagramu uz fotografiju na kojoj u neobičnoj majici pozira s dvojicom liječnika.

Ozljeda je, srećom, bila lakša.

 

>> Salma Hayek bujnim dekolteom zasjenila dodjelu nagrada. Je li pretjerela?

>> Salma Hayek otkrila za što bi ubila nekog!

Komentara 7

KR
krutiii
16:25 06.02.2016.

ima ona 'malo' veće nego kae na toj majici,ihihihi

Avatar @proma_trač
@proma_trač
09:33 07.02.2016.

Tražimo ravnopravnost u medijima ! Pozivam sve domoljube da u znak protesta protiv neravnopravnosti u medijima zaspamaju sve ove ljevičarske komunističke antihrvatske medije. I naravno da ne kupuju niti daju ikakvu novčanu naknadu za ovo smeće od pisanja.

Avatar @proma_trač
@proma_trač
09:09 07.02.2016.

Bujica Bujica Bujica... hoćemo članak o emisiji Bujica o Matiću i Glavaševiću !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije