Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvetnički pohod

Salmi Hayek se Donald Trump osvetio jer nije htjela s njima na večeru

salma hayek
Foto: Big Pictures/PIXSELL
1/4
24.10.2016.
u 09:51

Prije nekoliko godina Trump je nagovarao glumicu da ode s njim na spoj, nakon što ga je odbila on je izjavio da s njom nikada ne bi otišao na spoj jer je preniska

Gostujući na Los Angeles Kalifornija radiju glumica Salma Hayek ispričala je kakvu je neugodnost doživjela zahvaljujući Donaldu Trumpu. Naime, prije nekoliko godina Trump je pokušao nagovoriti glumicu da izađe s njim na spoj iako je znao da ona ima dečka.

Nabavio je njen broj telefona i nazvao je  te je preklinjao da odu na večeru. Odlučna glumica mu je odgovorila kako s njim na večeru ne bi izašla čak i da je slobodna i odbila je otići s njim na spoj. Nakon toga je Trump krenuo u osvetnički pohod i u intervjuu za National Enquirer je rekao kako sa Salmom Hayek nikada ne bi otišao na spoj jer je preniska.

- Nazvao me nakon što je članak objavljen i ispričavao se te me pokušao uvjeriti kako on to nije rekao. Pomislio je kako bi ipak htjela izaći s njim nakon svega, ali meni to nije padalo na pamet - prisjetila se Hayek. 

Ključne riječi

Komentara 4

RI
rikavac
10:24 24.10.2016.

haha kolko su vise Ameri postali smijesni i zalosni samo o Trumpu pricaju Tramp ovo Tramp ono. Sad se svi zgrazaju njegovim postupkom a 90%politicki mocnika i biznismena rade isto sto i on samo sto se pojedincima zataskava sve aa o Trumpu svako malo nesto. Nasla se Hilary da prica o moralu dok je njezin Bill purgao Moniku njoj pred nosom i nabijao joj rogove to je normalno i sutila je a sve sto izlazi na vidjelo o Trumpu je nemoralno i zgraza se svijet.

AV
AVIM
11:15 24.10.2016.

Kako nitko ne postavi pitanje tim ,,damama,,gdje su bile do sada i kako prije nisu progovorile o tome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije