Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA SAKSOFONSKA SENZACIJA U TENISICAMA:

Saksofonist Igor Geržina na otvorenju novog Reebok FitHub storea

Igor Geržina
Foto: PR FOTO
1/5
01.12.2015.
u 12:22

Igor Geržina, saksofonist i skladatelj prepoznao je istinski street style duh Reebok Ventilatorica, što je potvrdilo kako su su i Reebok i Igor Geržina već više od dva desetljeća prvaci u inovativnosti, tradiciji i prepoznatljivosti. Reebok je od ove jeseni započeo suradnju s hrvatskom saksofonskom senzacijom, a u kampanji za predstojeću sezonu, Igor Geržina udahnjuje novi duh Reebok Ventilatoricama koje nastavljaju oduševljavati inovativnošću i kreativnošću.

Prošlog je vikenda novouređenim Reebok koncept storeom, Zagreb dobio novu, globalnu FitHub destinaciju. Na otvorenju su uz Igora Geržinu bili i ostali Reebok brend ambasadori: Iva Šulentić, Lana Jurčević, Ana Matejak, Irena Slovaček, Tomislav Jurak i DJ Rea te DJ Pill Jackson te su uživali u novom iskustvu FitHuba i shoppinga, uz glazbeno scensko predstavljanje aktualne Reebok kolekcije.

Više o Igoru Geržini:
Saksofonist i skladatelj Igor Geržina diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i specijalizirao se na najpoznatijoj svjetskoj jazz školi Berklee College Of Music u Bostonu. Odlično je prihvaćen od strane hrvatske, ali i svjetske publike. Poznat je po dugogodišnjim suradnjama sa svim velikim imenima hrvatske glazbene scene, a trenutno radi i kao glazbeni producent Jazz orkestra HRT-a. Dobitnik je mnogih glazbenih nagrada među kojima se nalazi i 8 Porina te 6 nagrada Status za najboljeg instrumentalista godine. Igor Geržina je imao priliku dijeliti scenu sa gotovo svim najvažnijim imenima hrvatske estrade, a prije mjesec dana proslavio je punih 30 godina umjetničkog djelovanja u rasprodanom kazalištu Kerempuh.

U ponedjeljak, 7. prosinca Igor Geržina će održati božićni koncert „Extravaganza Advent Party“ u poznatom trendovskom okupljalištu, kavani Johann Franck.

Uz Igora i njegov vrhunski ansambl naziva Igor Geržina New Generation Band i ovaj put će biti sjajni gosti: Damir Kedžo, Ema Gagro i Željka Veverec iz Mangroovea.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 60 kn potražite na svim Eventim prodajnim mjestima te putem online sustava na LINKU.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije