Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVAC NIJE PROBLEM

Platio 30 milijuna kuna da mu na unukinu vjenčanju pjevaju Mariah Carey i Elton John

Rusko vjenčanje
Foto: Instagram
1/5
16.01.2017.
u 15:28

Kada ste bogati ruski biznismen, onda ne štedite novac za svoju djecu i unuke, pa im za vjenčanje možete priuštiti najveće svjetske zvijezde. Ruski milijarder Valerij Kogan, suvlasnik moskovskog aerodroma Domodedovo, tako je proteklog vikenda u londonski Landmark hotel doveo Mariah Carey i Eltona Johna da pjevaju na vjenčanju njegove 19-godišnje unuke Irene Kogan i Daniela Kenwaya.

Cijena? Prava sitnica. Kako piše The Sun, Kogan je za to zadovoljstvo iskeširao 3,5 milijuna funti (30 milijuna kuna).

Mariah uzela 2,5 milijuna funti

Od toga je sama Mariah uzela 2,5 milijuna funti, a za nju je organiziran i poseban let iz SAD-a. Mladencima je po njihovoj želji otpjevala svoj veliki hit "We Belong Together", a Elton John je mladenki posvetio pjesmu "Tiny Dancer" i otpjevao set od 12 pjesama.

Kako bi sve bilo u stilu, zdravicu mladencima održao je Irenin najdraži glumac Antonio Banderas.  Do kraja večeri goste su zabavljali najpoznatiji ruski glazbenici te DJ Marko Ronson sa svojim DJ setom.

 

 

#antoniobanderas#greatspeech#wedding #london

A video posted by tatevik🇦🇲 (@tatevikkar) on

 

 

Elton John @ Irene & Daniel #wedding #love #eltonjohn #dream #eltonjohnlive @eltonjohn #legend #sireltonjohn

A video posted by Nadia mishchanka (@nadiamish) on

>>Elton John djeci neće ostaviti skupocjeno nasljedstvo

Komentara 1

NO
nogogaz
16:12 16.01.2017.

Da je kod nas Rusija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije