Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trend

Ruska Kim Kardashian zaludila milijune i poručuje: Moja stražnjica je najljepša

Anastasia Kvitko
Foto: Instagram
1/4
25.04.2017.
u 09:35

Anastasiju Kvitko na Instagramu prati skoro šest milijuna ljudi, a ova 22-godišnjakinja tvrdi da će uskoro biti popularnija i od same Kim s kojom je svi uspoređuju

Reality zvijezda Kim Kardashian nametnula je brojne trendove, a sve više mladih djevojaka kopira je i želi imati obline poput njenih.

Zbog oblina i slične građe kao Kim, ruski model Anastasiju Kvitko na društvenim mrežama korisnici su prozvali ruskom Kim Kardashian. 

Anastasia trenutno živi u Los Angelesu i kaže da su njene obline sasvim prirodne, da ima savršeno tijelo i sve to bez pomoći estetskih kirurga. Ova 22-godišnjakinja na Instagramu prati gotovo šest milijuna ljudi i samouvjereno kaže kako će uskoro biti popularnija od Kardashianke. 

- Draga mi je Kim, ali ne volim kad nas se uspoređuje. Moje tijelo je sportske građe, a imam i najljepšu stražnjicu - kaže Anastasia i priznaje da je odbila savjet jedne manekenske agencije da pod hitno smršavi.

- Ne volim mršavice, volim žene koje imaju figuru poput Kim ili Beyonce. Vježbam cijeli život, četiri puta tjedno idem u teretanu i pazim što jedem. Izbjegavam jesti fast food, meso i piletinu - otkrila je. 

Iako su mnogi njeni pratitelji uvjereni da su ipak operacije zaslužne za njen izgled i da dosta toga popravlja u photoshopu, Anastasia sve to demantira.

 

 

Part 2

A post shared by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

 

 

 

 

Photo shoot for new project @hello_ac305 💗with amazing team ☺ make up @Kolebeauty_mua and hair photo @yanauvarova.commercial

A post shared by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

 

>>Crnogorska Kim Kardashian: Škola me nikad nije zanimala, a katkada nisam imala novca ni za hranu

>>Kim Kardashian objavila fotku s obitelji, a obožavatelji su primijetili nešto neobično

Ključne riječi

Komentara 7

WE
westsouth
10:03 25.04.2017.

ogromna je

BJ
Bjelovar112
15:18 25.04.2017.

Kako god trebalo bi dobro zapeti ili se osramotiti .

AU
austrougarskigeneral
17:53 25.04.2017.

izvrsna je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije