Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maleni Josip

Roditeljske muke Dejana Lovrena: Ova preslatka beba noću se pretvara u čudovište

dejan lovren
Foto: Instagram
1/4
06.07.2015.
u 07:31

Obitelj Lovren trenutno proživljava svoje najsretnije trenutke otkako se prije dva tjedna njihova obitelj povećala za još jednog člana, dječaka Josipa.

Nogometaš Dejan Lovren jučer je proslavio svoj 26. rođendan. Njegov najbolji poklon stigao je točno dva tjedna ranije kada mu je supruga Anita na svijet donijela sina Josipa.

Iako neizmjerno uživa u očinstvu, hrvatski nogometni reprezentativac svojim fanovima na Instagramu požalio se da prvi tjedni s malom bebom nisu nimalo laki.

- Ova beba je toliko slatka tijekom dana, ali noću se pretvara u čudovište! Moja supruga ima čelične živce– napisao je Dejan uz preslatku fotografiju na kojoj svog nasljednika drži u naručju. 

Inače, Dejan i Anita Lovren ponosni su roditelji i  uskoro trogodišnje djevojčice Elene koja je također oduševljena prinovom u obitelji.  

To najbolje dokazuju i fotografije sretnih obiteljskih trenutaka koje nogometaš često dijeli na svojim društvenim mrežama

>>Emotivna poruka Dejana Lovrena: 'Rodio se mali anđeo imenom Josip'

>>Pogledajte gdje se i kako naši nogometaši odmaraju

 

Our 🌎 @anitalovren ❤️❤️

A photo posted by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije