Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
termin

Rodilište u kojem je Kate trebala roditi zatvoreno zbog pojave opasne bakterije

Royal visit to south LondonThe Duke and Duchess of Cambridge arrive for their visit to the XLP community bus and the XLP mobile recording studio on the Hazel Grove Estate, Sydenham, London.Anthony Devlin Photo:
Foto: Press Association/Pixsell
27.04.2015.
u 09:18

Ispred bolnice St. Mary već danima kampiraju obožavatelji kraljevske obitelji i čakaju dolazak Kate Middleton

Novinski stupci britanskih medija ispunjeni su nagađanjima o spolu i imenu drugog djeteta princa Williama i Kate Middleton.

Naime, vojvotkinji od Cambridgea termin za porod bio je ovaj vikend i najavljen je njezin dolazak u bolnicu St. Mary gdje je rodila i sina Georgea. Međutim rodilište St. Mary trenutačno je zatvoreno zato što se dio pacijenata ove bolnice zarazio opasnom bakterijom i zbog mjera opreza bolnica je zatvorila neke odjele. Ispred St. Mary već danima kampiraju obožavatelji Williama i Kate i iščekuju njezin dolazak u rodilište. Jučer su bili razočarani informacijom o zatvaranju rodilišta, a najviše ih brine što ne znaju u kojoj bolnici će Kate roditi drugo dijete. Postoji mogućnost da to bude jedna od bolnica u blizini doma njezinih roditelja Michaela i Carole koji žive na imanju u Berkshireu.

Kako pišu britanski mediji, Kate se s malenim Georgeom povukla na imanje roditelja kako bi u miru i podalje od medija provela dane uoči poroda.

Ovoj ideji protivi se princ Charles, Williamov otac koji neprestano prigovara kako je obitelj Middleton preuzela nadzor nad odgojem njegova starijeg unuka Georgea.

– Charles se boji kako mu unuci neće biti odgojeni u skladu s kraljevskim pravilima. Prigovorio je u nekoliko navrata Williamu da Middletoni više viđaju Georgea i više se brinu o njegovu odgoju – kaže izvor.

Kate se ne zamara Charlesovim prigovorima i poput Williamove mame, pokojne princeze Diane, ne trudi se u potpunosti poštivati pravila dvora.

>>Kate Middleton pojavila se u javnosti posljednji put prije poroda

Komentara 2

RI
rikavac
00:17 29.04.2015.

a zaboli me ona stvara i gdje ce rodit i kakvo ce ime dat djetetu jer su to paraziti koji zive od naroda a nemaju nikakvu funkciju u drustvu i u drzavi samo da trose pare sto je Engleska opljackal tokom kolonijalni osvajanja.

NI
Nikomah95
09:59 27.04.2015.

Vidio sam ja jučer svitu iz MI6 ispred Petrove, možda ce tamo roditi. Kazu da su Kate-ini roditelji oduševljeni kvalitetom higijenskih potrepština u wc-ima, navodno je to bio presudan čimbenik. Saznao sam to od izvora bliskog ministru Vargi. Izvor je taman oblačio pripijenu uniformu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije