Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion.hr Cruise Collection

Robert Sever poentirao ležernom i seksi kolekcijom

Bipa Fashion.hr Cruise Collection
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/5
28.06.2016.
u 09:30

Njegova ljetna kolekcija odiše retro seksepilom (za što su krivi materijali poput kačkanih tabletića naših baka)

Poanta Cruise kolekcije je da one moraju “mirisati”na slobodno vrijeme, opuštene provode i vruće ljetne noći. Istovremeno moraju otkrivati modni “rukopis” svog autora. U drugoj večeri Bipa Fashion.hr Cruise Collectiona, koju smo sinoć vidjeli u ledenom, ali bajkovitom okruženju platoa Gradec, poentirao je Robert Sever.

Njegova ljetna kolekcija odiše retro seksepilom (za što su krivi materijali poput kačkanih tabletića naših baka) i doslovno je nosiva od jutra do večeri.

Svaka žena odjevena tako na prvi pogled izgleda kao da se uopće nije trudila, a iza svega stoji i njezino i kreatorovo pomno promišljanje. Svojim ljetnim vizijama Severu su se donekle približili Zoran Aragović smjelom igrom prugica i Martina Felja, a potpuno su podbacili Krie Design i Ines Atelier.

Komentara 1

DU
Deleted user
12:52 28.06.2016.

Sad ce mu Fashion Guru napisati da je stavio heklani stolnjak na manekenku. Tako je svojevremeno kritizirao Toncicu Celjuska. Zao mi je sto VL nije prilozio vise fotografija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije