Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robert Kurbaša:

Uz dva sina, tiha mi je želja djevojčica

Robert Kurbaša s obitelji
Foto: Robert Gašpert
1/5
24.09.2016.
u 15:32

Robert Kurbaša i supruga Kristina kažu da je stariji Marko Ilija već rođeni glumac pa se toplo nadaju da će se to promijeniti tijekom godina, a mlađi Emanuel je estet.

Ulogom Nikole Rakitića u telenoveli Nove TV “Zlatni dvori” glumac Robert Kurbaša, nakon četiri godine stanke od televizijskih kamera, vratio se na male ekrane u velikom stilu.

Naime, splitski glumac igrao je do danas u čak sedam domaćih sapunica, od “Ljubavi u zaleđu” 2005. do “Ruže vjetrova” 2012. godine. Na pitanje što je toliko privlačno u televizijskim serijama, glumac govori:


– Kad malo bolje pogledate, shvatite da je takav oblik audiovizualnih djela vrlo popularan u nas. Stoga je logično što sam objeručke prihvatio dobru priliku kada mi se pružila. Ipak, naučio sam biti oprezan i ne sudjelovati u svakakvim produkcijama – rekao je Robert, opisavši lik koji tumači kao šarmantnu i lukavu osobu.

Šarmantni lukavac

Nikola Rakitić, naime, nije tipičan negativac. On je čovjek od krvi i mesa koji se prilagođava situaciji, ali sebe uvijek stavlja na prvo mjesto.

– Takvi ljudi puno bolje prolaze u životu od onih opterećenih etikom i moralom jer ne biraju sredstva kako bi došli do cilja. Ali i on ima dušu i tko zna što će biti do kraja serije – rekao je Kurbaša te dodao kako mu dani na setu prolaze brzo te da svi funkcioniraju kao velika obitelj.

Poznato je da glumci na setovima sapunica rade i dvanaest sati na dan. No 38-godišnjem Robertu je njegova obitelj na prvome mjestu pa svaki trenutak koristi za druženje sa suprugom Kristinom, trogodišnjim Markom Ilijom i devetomjesečnim Emanuelom. U slobodno vrijeme vole odlaziti u dječja kazališta u čemu, kaže, ponajviše uživaju njihovi mališani. Ipak, ideja da mu sinovi krenu njegovim stopama, Robertu i nije najprivlačnija.

Marko Ilija već je rođeni glumac pa se toplo nadam da će se to promijeniti tijekom godina, a Emanuel je estet u svakom smislu te riječi. Toliko uživa u predstavama da ga jedva čekam ponovno povesti u kazalište i gledati kako upija svaki pokret na sceni – objasnio je ponosni otac Robert.

Knjiga u pauzi od snimanja

Upitali smo popularnoga glumca i planira li proširiti uskoro svoju obitelj, recimo, djevojčicom, kao što je to nedavno spomenuo.

– U daljoj budućnosti iako se nikad ne zna. Djevojčica je moja tiha želja – rekao je Kurbaša.

Uz obitelj i trenutačni ritam snimanja serije, kako kaže, nema puno vremena za sebe pa mu nedostaju omiljeni mu sport, posebice nogomet, i druženje s prijateljima, ali uvijek ga nađe za dobru knjigu, pa bilo to i u rijetkim pauzama dugotrajnih snimanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije