Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijena oko 22 mil. dolara

Robert De Niro kupuje Titov stan u New Yorku?

Robert de Niro
Foto: Gtres/PIXSELL
1/3
27.10.2016.
u 15:42

Stan koji je Josip Broz Tito kupio ima šest velikih soba i za dva tjedna ide na prodaju, a osim De Nira, zainteresiran je i Jack Nicholson

Stan u New Yorku koji je nekada bio u vlasništvu bivše SFRJ, želi kupiti Jack Nicholson, a zainteresiran je i Rober De Niro, prenosi srpski Alo.rs. Riječ je o stanu sa šest prostranih soba koji je osobno kupio Josip Broz Tito. Navodno je De Niro zainteresiran za stan zbog njegove povijesne vrijednosti.

Prije petnaest godina vrijednost ovog stana bila je procijenjena na 1,7 milijuna dolara, ali s obzirom na to da se stanovi slične kvadrature u istom području sada prodaju po cijeni od 22 milijuna dolara, može se pretpostaviti da bi i Titov stan mogao postići sličnu cijenu

Ovaj stan na tržištu će se naći za dva tjedna i tada ćemo saznati tko je novi vlasnik. 

Komentara 30

DU
Deleted user
17:59 27.10.2016.

daleko je dogurao za jednog bravara koji se borio za tzv "radničko samoupravljanje".

CA
campa
17:03 27.10.2016.

Moj komentar je nestao pitam se zašto?Ničim nisam uvrijedio nikoga osim što sam postavio opravdano neka pitanja.Čudno.

Avatar imotska115
imotska115
02:30 28.10.2016.

VL nije rekao tko je sve te godine plaćao režije u centru NY, onda bi sigurno znali tko je vlasnik tog stana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije