Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POP-ZVIJEZDA UŽIVA

Rita Ora izaziva fanove fotografijama s Maldiva

Rita Ora
Foto: Instagram
1/7
30.03.2017.
u 14:38

Na posljednjem videu kojeg je objavila na Instagramu Rita uživa na plaži, a na sebi ima bikini s leopardovim uzorkom. Fanovima je pokazala svoje tijelo,a zatim i tirkizno plavo more i bijeli pijesak.

Engleska pop-zvijezda kosovskog podrijetla Rita Ora (26) trenutno je na godišnjem odmoru na Maldivima, a kao i obično, svoje fanove svakodnevno na društvenim mrežama časti fotografijama i video-klipovima na kojima se vidi kako uživa na prekrasnim plažama egzotičnog raja smještenog u Indijskom oceanu.

Na posljednjem videu kojeg je objavila na Instagramu Rita uživa na plaži, a na sebi ima bikini s leopardovim uzorkom. Fanovima je pokazala svoje tijelo,a  zatim i tirkizno plavo more i bijeli pijesak.  Na drugoj snimci pjevačica je pokazala i dvodijelni bikini Louis Vuitton.

Osim toga, prekrasna Rita uživa i roneći s dupinima, a navečer s prijateljima igra tenis.

 

Lost in the world....there were fishes there I swear 😂 🇲🇻

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

>>Rita Ora snimila blagdansku čestitku u kojoj je pokazala grudi

Ključne riječi

Komentara 3

DR
drsammy13
18:12 30.03.2017.

Svaki put kad netko ispod ovakvih tekstova netko ostavi komentar "tko je ovo" ja sam uvjeren da namjerno trolla. Prvo, svakog izguglaš u dvije sekunde, i drugo - Rita Ora je svjetski poznata zvijezda

KO
kodamesepita
00:26 31.03.2017.

srbi pitaju ...".tko "? jer je mala albanka s albanskog kosova :)

GF
gfrancic
17:44 30.03.2017.

Tko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije